Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Çeşme ilçesinde bir gece kulübüne alınmayan belirsiz ya da şüpheliler, tabancayla mekana kurşun yağdırdı. Olayda müşterilerden Baran Aydınlık (23) hayatını kaybederken, kulüpte çalışan Ali Budak (24) ise kafasına yerden isabet eden mermi çekirdeği ile yaralandı.

Olayla ilgili bir değişken gözaltına alındı.

Olay, önceki gece Alaçatı Mahallesi 18001 Sokak'ta bulunan Atiye isimli gece kulübünde meydana geldi. İddiaya tarafından, gece kulübüne alınmayan değişken veya şüpheliler taşkınlık çıkardı ve sonra bölgeden ayrıldı. İlerleyen saatlerde plakasız beyaz Ford marka jeep ile mekanın önüne gelen şüpheliler, mekana tesadüfen tabancayla art arda 7 el alev etti ve olay yerinden kaçtı.

İZMİR'E SEVK EDİLDİ

İzmir'e tatil için gelen Baran Aydınlık'ın, atak sırasında mekanın kapısından girmek üzere olduğu, içeri kaçtığı sırada da sağ arka kaburga kısmına mermi isabet ettiği öğrenildi.

Bu sırada mutfak çalışanı Ali Budak da yerden seken mermi çekirdeğinin başına çarpması sonucu yaralandı. Sıhhat ekiplerince birincil müdahaleleri durum uygun yapılan Aydınlık ve Budak, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan Baran Parlak, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ama şanssız genç, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BİR ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Savcının incelemesinin gerisinde Baran Aydınlık'ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. öte taraftan, tedavisi süren Ali Budak'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, kaçan şüphelileri tutmak için çevredeki güvenlik kameralarını inceledi.

Soruşturma dahilinde bir şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/cesme-atiyede-silah-sesleri-yukseldi-haberi-535995