Kısmetse Olur skandallara doymuyor. Bu kez yapım ekibinin sorumlusu ile asistanının Ceyda Kırıcı'yı dövdüğü iddiası ortaya atıldı.

Herkes 'bu kadarı da olamaz' diye düşünürken arka arkaya internete sızan iki ses kaydı olayı bambaşka bir boyuta taşıdı.

Ceyda Kırıcı'nın dayak yediğini iddia ettiği anın görüntüleri de sosyal medyaya düştü. Görüntülerde Ceyda Kırıcı'ya dokunan ya da şiddet uygulayan kimse yok.

Ceyda Kırıcı sinir krizleri geçiriyor asistan da kendine zarar vermesin diye peşinden geliyor. Koridorda Ceyda Kırıcı kendini yere atıp dizlerini yumruklamaya başlıyor. Bir süre kimse müdahale etmiyor ve sakinleşmesini bekliyorlar.

Ceyda Kırıcı dizlerini dövmeyi bıraktıktan sonra da onu konuşturarak teskin etmeye çalışıyorlar.


CEYDA KIRICI NİYE SİNİR KİRİZİ GEÇİRDİ?

Bu sorunun yanıtı da internete düşen ses kaydı ile aydınlandı. Hatırlanacağı gibi geçen hafta Adnan Kızıltaş kral seçilmişti. İşte Ceyda Kırıcı'nın kriz geçirmesinin sebebi bu. Ses kaydından 'Saçma sapan o..pu çocuğu yüzünden beni ne hale getirdiniz ya..." diyor.
Adnan'ın kral seçilmesine sinirlenen Ceyda Kırıcı krizin ardından harekete geçmiş ve geçen hafta internete düşen o ses kaydını sızdırmış. Yapım ekibiyle yaptığı konuşmanın sızan ses kaydında bakın neler var;

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : O... çocuğu diye girdiniz. Onu kral seçtiniz diye kendini duvarlara vuruyorsun.

CEYDA KIRICI : Adama programı kötülüyor. Hepiziniz anasına babasına savunuyor o adamı bana karşı savunuyorsunuz. Adama kızacağınız yerde bana bağırıyorsun.

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Adama kızmadım ceza kesmedim mi zannediyorsun? Bu 8 ay önce söylenmiş bir ses kaydı. Sen bu ses kaydını Melek'ten ne diye istedin?

CEYDA KIRICI : Melek bana at ses kayıtlarını dinleyeceğim merak ediyorum dedi.

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Melek ne dedi. Ceyda bana dedi ki 'Sen de ses kayıtları vramış orospu çocuğunu mahvedeceğim dedi. '

CEYDA KIRICI'NIN DAYAK İDDİASI

Ceyda Kırıcı'nın yine internete sızdırdığı öne sürülen dayak iddiası da ses kaydında yer alıyor. Konuşmadan ortaya çıkan bakın ne?

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Benim seni dövdüğüme dair böyle aptal boktan iddialarını ıspatla bakayım Ceyda! Hadi ispatla...

CEYDA KIRICI : Ben uyandım böyle morluklar çıktı bacağımda.

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Oha Ceyda! Yuh Ceyda sürekli yediğin kaba sıçıyorsun. Morluklar çıktı diyor gece gelip seni mi dövdüm. Ruh hastası mısın Ceyda?

CEYDA KIRICI : Sen mi yaptın diyorum Abla! Zaten sinir krizi geçirmişim hiç bir şey hatırlamıyorum. Saçma sapan orospu çocuğu yüzünden beni ne hale getirdiniz ya...