İddialara göre; Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin Danışmanı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkan Danışmanlığı haricinde dıştan kurduğu Gayrimenkul Şirketi vasıtasıyla belediyedeki konumunu kullanarak arsa alım satımı yapıyordu.

Ahmet Korkmaz ve M.G isimli işadamı Tekirdağ'da ortaklaşa gayrimenkul arazisi aldılar.

İddialara kadar; Ahmet Korkmaz ve M.G isimli işadamı Tekirdağ'da yer alan değeri 2 milyon TL olan araziyi ortak aldılar. Aradan geçen vakit sonrası ikili arasında anlaşmazlık çıktı.

Ahmet Korkmaz ortaklıktan ayrılacağını söyleyip M.G isimli işadamından parasını geri olmak istediğini ifade ederek ortaklıktan çıkacağını söyledi. M.G isimli işadamı Korkmaz'a ortaklık için vermiş olduğu 1 Milyon TL parayı geri verdi. Oysa Ahmet Korkmaz bu paraya ortaklıktan çıkmayacağını soylerek M.G'den 2 Milyon TL para istedi. 

Korkmaz mazeret olarak vermiş olduğu paranın layık kaybettiğini vermiş olduğu 1 Milyon TL parayı faizi ile geri istediğini söyledi. M.G isimli işadamı Korkmaz'ın vermiş olduğu 1 Milyon TL parayı verdiğini faiz vermeyeceğini söyledi. Oysa paranın faizi kendisinden isteyen Korkmaz ve M.G aralarında uyuşmazlık çıktı. 

Etrafına faiz ile para verdiği bahis edilen Başkan Danışmanı Ahmet Korkmaz hiç bir şekilde uzlaşmaya yanaşmayınca  M.G isimli işadamının avukatları Ahmet Korkmaz hakkında Çağlayan Adliyesi Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülmek üzere hukuk mücadelesi başlattılar. 

Bir süredir taciz iddiaları ile gündeme gelen CHP'de şimdilerde Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin Danışmanı'nın ortaklık yaptığı M.G ile arasındaki anlaşmazlık siyaset kulislerini hareketlendireceğe benziyor. 

Bir süredir taciz iddiaları gündeme gelen CHP'de şimdilerde Belediye Başkan Danışmanı'nın faiz davası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'yi bir hayli zora sokacağa benziyor.

Kaynak: gelecekgundem.com

Kaynak: www.sacitaslan.com