Cihangir Ceyhan birbirinden başarılı projelerle kariyer zıplaması yaşadı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Cihangir Ceyhan, 1989 yılında Adana’da dünyaya geldi ve Sıfır Bir Adana isimli diziyle birlikte de Türkiye’nin gündemine girdi. Hemen Şimdi 2016 yılında setlerle tanışan ve sonraki süreçte birbirinden gösterişli projelerde yer alan oyuncu, 6 sene içinde büyük bir kariyer elde etti.

Çukur dizisinde canlandırdığı Azer karakteri ile dikkatleri bir kere daha üstüne çeken oyuncu, ardındaki Ateş Ateş isimli dizide Ömer karakteriyle yer aldı. Son olarak da Camdaki Kız isimli Kanal D dizisine katılan Cihangir Ceyhan, çok başarılı projelerde bulunarak kısa sürede büyük kariyer çıkışı gerçekleştirdi.

Cihangir Ceyhan, yıllar içinde oyunculuk deneyimini de artırdı ve ekranda artık daha etkileyici performans sergiliyor. defalarca yer aldığı projelerdeki başarısının arkasında da yapımcıların gözde erkek oyuncularından birisi olan Cihangir Ceyhan, şimdi de bir sinema filminin heyecanını yaşıyor.

Cihangir Ceyhan birbirinden başarılı projelerle kariyer zıplaması yaşadı! 1

Camdaki Kız dizisine ikinci sezonda katılan ve Hayri karakteri ile de hikayede öne çıkan oyuncu, yaz dönemini çalışarak geçirme kararı aldı. Yönetmen Selçuk Aydemir’in Güven Bana isimli sinema filmi için uzlaşma yapan oyuncu, yakında baştan sete çıkacak.

Cihangir Ceyhan, üst üste yer aldığı etkin projeler baştan sona geniş bir hayran kitlesi elde etti ve sosyal medyada da büyük etkileşim alabiliyor.

Oyuncunun yeni projesini merak eden hayranları gelişmeleri yakından izliyor. Güven Bana isimli sinema filminde Cihangir Ceyhan’ın partneri olarak ise Pelin Karahan’ı izleyeceksiniz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/cihangir-ceyhan-birbirinden-basarili-projelerle-kariyer-ziplamasi-yasadi/1327712