Reklamın konsepti şöyleydi; beyaz kolsuz bir tişört ve kot şort giymiş model, kırmızı bir Lamborghini'nin direksiyonundadır. Bir benzin istasyonunda durur ve bir kutu meşrubat elde etmek için belirlenmiş adımlarla yürür. Bu sırada hayranlık batmış bakışlarla iki genç onu izler.

Bu reklam dünyanın her uygun gösterildi ve Crawford'un kariyerindeki en manâlı anlardan biri oldu. Acilen, neredeyse 30 sene daha sonra, hayırsever bir hedef için ünlü model, her tarafta aynı reklam filmini canlandırdı. Crawford, bir kez daha reklamın çekildiği Kaliforniya Santa Clarita'daki Halfway House Cafe'de, elinde olağan meşrubat ve benzer stil ile fotoğrafçı David Yarrow'a poz verdi. Dahası 1992 reklam filminde de saçlarını şekillendiren stilist olan Peter Savic, tekrar modelin saçlarını yaptı.

Sabah Gazetesi'nden Sonat Bahar'ın haberine kadar süper model, efsanevi Pepsi reklamını öncelikle canlandırmıyor. 2002 yılında, Süper Bowl sırasında yayınlanan güya bir reklam filminde rol aldı. daha sonra 2016 yılında Amerikan televizyon programı The Late Late Show'da İngiliz spiker James Corden ile gülünç bir versiyonunu çekti. İki yıl daha sonra, bu kere oğlu Presley ile birlikte, reklamın yeni bir versiyonuyla 2018 Super Bowl'a geri döndü.

1 MİLYON DOLARDAN ARTI PARA TOPLANDI

Reklamdan bir kareyi Instagram hesabından paylaşan model, bunun dört yaşında lösemiden hayatını kaybeden minik kardeşini çare olan hastane için bağış birleştirme girişimi olduğunu takipçilerine açıkladı. Şimdiye dek, bir milyon dolardan pozitif para toplandı...

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/cindy-crawford-ikonik-reklamda-yeniden-oynadi-haberi-538227