Star TV’nin yeni dizisi Çöp Adam, bir kaç haftalık ertelemenin ardından sonunda birincil bölümüyle ekrana geldi. Dizinin birincil açıklanan yayın gününden sonra meraklı bir bekleyiş başlamıştı fakat kanal, diziyi erteledi. Sonunda heyecanla beklenen dizi 30 Kasım akşamı 1. bölümüyle beklenen ilgiyi de yakaladı!

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldıkları dizi, kimi tartışmaları da beraberinde getirdi! Ilk Önce Elçin Sangu’yu Peri rolüne çok yakıştıran hayranları, aynı zamanda oyuncunun bitmiş ekrana dönüşünden de fazla mutlu.

Son dönemde hakiki hayattan alınan hikayeleriyle öne çıkan Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanan Çöp Adam dizisine bir takım eleştiriler de getirildi! Kimi izleyiciler, dizinin konusunu ağır bulduklarını belirtirken, bir takım izleyiciler ise bir sahneye takılı kaldı!

Herkesi şaşkına uğratan ilk bölümdeki sahne, kimi izleyicilerin tepkisini aldı! Sahnede, iki çıplak kişinin bir küvette ölü olarak bulunması, sosyal medyada fazla konuşuldu. Dizi demin başlamadan hikayeyi bilenler bu sahnenin ekrana nasıl getirileceğini merak ediyordu. Elçin Sangu’nun yaşam verdiği Peri, kız kardeşi Naz ile eşini aynı küvette, çıplak ve ölü vaziyette buldu! Bir saç kurutma makinesinin küvetin içindeki suya değmesi ve elektrik çarpması sonucu ölen Peri’nin kız kardeşi ve eşinin uzun zamandır bir yasak aşk yaşadıkları da bu feci vefat ile ortaya çıktı.

Peri, gözünden sakındığı kız kardeşi ve çok sevdiği eşinin ihaneti ve korku ölümleri karşısında şoka uğradı! Depresyona giren Peri, sokaklarda avare bir şekilde dolaşırken bir adam göre kaçırıldı. Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı Tamer, onu yeni aldığı büyük bir yalının rahat mahzenine kapattı. Öykü son derece acayip. Dahası bu olayın gerçek bir yaşam hikayesi olması da Çöp Adam dizisine ilgiyi artan bir şekilde daha da arttıracak gibi görünüyor.

İlk bölümüyle dikkatleri çeken üretim, sosyal medyada da fazla konuşuldu. Küvet sahnesi kimi izleyicilerden tenkit almış olsa da günün en çok konuşulan yapımı olarak böylece çok diziyi gölgede bıraktı sosyal medyada!

Çöp Adam, ilk bölümüyle Çarşamba akşamı Total kategorisinde 9., AB’de 3. ve ABC1’de ise 8. sırada yer buldu. Sosyal medyada ise çok daha başarılı bir karne ortaya çıktı! Adba.tv’nin yaptığı araştırmada 30 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan diziler içinde Çöp Adam, 128 bin 400 ileti ile ilk sırada yer almakta. Önceki haftalarda sosyal medya birinciliğini kimseye kaptırmayan Kapan dizisi ise bu defa 107 bin 200 ileti ile 2. sıraya düştü!

Bir Peri Masalı dizisi ise 30 bin ileti ile 3. sırada. Günün reyting birincisi olmasına karşılık Kuruluş Osman 7 bin 200 ileti ile sosyal medyada günün en fazla konuşulan yapımları içinde 4. sırada. O Kız dizisi ise 2 bin 800 ileti ile 5. ve Yaşam Bugün dizisi de bin 800 ileti ile 6. sırada.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/cop-adam-ilk-bolumuyle-sosyal-medyayi-resmen-ele-gecirdi-kuvet-sahnesi-olay-oldu.html