Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre İstanbul'da güya kıskançlık krizi geçiren kocanın, hamile eşine yaşattıkları bu kadarına da "pes" dedirtti. Özel bir işletmede çalışan 6 aylık hamile İfaket B., koronavirüs pandemisi sebebiyle elastik çalışma saati kapsamında mesai yapıyordu. Genç kadının işyerindeki bir erkek çalışanda Kovid-19 virüsü test neticeyi pozitif çıktı. Bunun üzerine öteki çalışanlar için test yaptırma kararı alındı. Test neticeleri emin oldu. Yalnızca İfaket B.'nin testi pozitif çıktı.

Karantinaya alınan İfaket B.'nin yaşamı o günden sonra kabusa döndü. İddiaya göre eşi Volkan B., "Neden öteki dostunun olumsuz, senin pozitif çıktı. O çocukla ağız ağıza mı geldin? Ne yaptın da böyle pozitif çıktı?" biçiminde ağır ithamlarda bulundu. Güya kıskançlık krizine girerek eşinin telefonunu analize kalkışan Volkan B., "Sana güvenmiyorum, seni öldüreceğim" tehdidinde bulundu. Günlerce devam eden kıskançlık krizleri sebebiyle genç kadının doğum sancıları erken başladı. 23 Eylül'de de Şişli'deki bir sağlık kurumunda doğum yaptı.

Doğumdan sonra bebekle beraber serviste olan karısının yanına giden Volkan B., "Seni benden her gün ayırdılar. Seni benden ayıranların Allah belasını versin" diyerek elindeki iki kurşunu karısının avucuna sıkıştırdı ve "Bunları gizle, seninle görüşeceğiz" dedi.

2.5 YIL MAPUS İSTENDİ

Korkuya kapılan genç bayan, eşinden şikâyetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na bağlı İstanbul Bayana Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'nca soruşturma başlatıldı. İfadesi alınan Volkan B. eşini tehdit etmediğini, yalnızca dükkanındaki bir erkek ve eşinde Kovid-19 çıktığı için tartıştıklarını ve sağlık kurumuna gittiğinde içki içtiğini, elinde tespih maksadına stres emelli iki adet dolu fişek olduğunu, emelinin korkutmak olmadığını ileri sürdü. İfadesinin ardından Barış Ceza Hakimliği'nce hapsedilen Volkan B. hakkında 2.5 seneye kadar mapus istendi.

Kaynak: www.sacitaslan.com