Ceyda Okay, 2016 yılında Coşkun Sabahtan’la boşanma aşamasındayken eşinin mesajlarını karıştırdı ve ünlü sanatçının Etiler’de bir garsoniyer tuttuğundan şüphelendi.

Tv100’de ekrana gelen Magazin Hattı programının özel haberine kadar Ceyda Okay, annesi Bahar Hassoy Okay’la beraber dairenin adresini saptama etti ve çilingir Süleyman Akkaya’ya dairenin kapısını açtırdı. İşte bu durum Ceyda Okay’ın yıllar sonradan canice almasına neden oldu.

Evi bununla birlikte yakın arkadaşı olan Coşkun Sabahtan’tan kiralayan meslek insanı Mustafa Kayışoğlu, avukatı Ferit Barut arayıcılığıyla Ceyda Okay, annesi Bahar Hassoy Okay ve çilingir Süleyman Akkaya’ya dava açtı.

Coşkun Sabahleyin ise bu davada taraf olmamayı seçti.

“Ev Dokunulmazlığını İhlal” suçu nedeniyle İstanbul 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan dava, 2016’da tatmin edici delil oluşmadığı gerekçesiyle beraatle sonuçlansa da avukat Ferit Barut’un itirazıyla karar bozuldu.

Lokal duruşma de karara uyunca bu kere Ceyda Okay ve annesine “kaliteli ev dokunulmazlığı” suçundan 75 gün hapis cezası verildi.

Hapis cezası günlüğü 20 TL’den 1500 TL para cezasına çevrildi. mahkeme verilen cezada hükmün açıklanmasının geri bırakılması yoluna gitmedi.

Çilingir Süleyman Akkaya ise davada temize çıkma etti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/coskun-sabahin-eski-esi-ceyda-okaya-ev-baskinindan-ceza-haberi-532054