Playboy’a verdiği pozlarla dünya çapında şöhrete ulaşan, geçtiğimiz Kasım ayında da sevgilisi olmadığı için kendi kendisiyle evlenerek büyük akustik uyandıran Brezilyalı model Cris Galera, sevgilisine şaka olsun diye swinger almak istediğini söyledi, cevabı aleyhinde büyük bir şok yaşadı.

Çünkü Cris Galera’nın erkek arkadaşı swinger fantezisini hayatı her tarafında kurduğunu, böyle bir teklif getirdiği için kendisine bir defa daha aşık olduğunu söyledi. Hoş modeli diğer bir erkeğe verip, onun karısıyla da kendisinin ilişkiye gireceğini sanan adam ise Galera’nın 1 nisan şakası yaptığını söylemesiyle büyük bir şok yaşadı.

DAHA POZITIF ONUNLA DEVAM EDEMEZDİM

1 Nisan şakası gerçekleştirmek ve tepkisini değerlendirmek için eş değişim teklifine balıklama atlayan sevgilisiyle daha pozitif devam etmesinin bir anlamı kalmadığını söyleyen Cris Galera, ilişkiyi tamamlama kararı aldı.

KIENDİ KENDİNE EVLENMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl kendi kendine evlenmesiyle gündeme gelen Brezilyalı model Cris Galera, erkeklerin kendisine yaklaşmaktan çekindikleri için bekar kaldığını iddia etmişti. Güzel model “Erkekler benden yüz çeviriyor çünkü fazla seksi olduğumu düşünüyorlar, yarı hiç şansları yokmuş gibi. Lakin minimum bir konuşma olmadan fiilen güç.” diyerek durumu açıklamıştı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/cris-galeranin-swinger-sakasi-kotu-bitti.html