Çukur dizisinin başarısı Show TV’nin yeni kararlarını hala etkiliyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Show TV ekranında 2016-2017 sezonunda İçerde dizisiyle başlayan Ay Üretim’ın mafya dizisi serilerinden 3 kayda değer öykü izledik. İçerde’nin tek sezonluk macerasının arkasında, Türk dizi tarihine geçen Çukur dizisi büyük başarı kazandı.

2017 ile 2021 yılları arasında toplam 4 sezon ekranda kalan Çukur dizisi pek harikulade performans ortaya koydu ama, finalde bile milyonlarca izleyici ekran başındaydı. Ayrıca oyuncu kadrosu keza hikayesi keza de oluşturduğu atmosfer ile Çukur dizisinin yarattığı büyük tesir, Show TV’nin mafya dizilerine olan iştahını da en ince ayrıntısına kadar kabarttı.

Ay Yapım imzasını taşıyan İçerde ve Çukur’un ardındaki Üç Kuruş dizisi ortaya çıktı. Yine bir mafya dizisi olan Üç Kuruş öteki iki dizi değin etkili olmadı. Fakat Show TV’nin mafya dizilerine yatırım yapma iştahını da kesmeyen Üç Kuruş’un gerisinde Ay Yapım ile yeni bir anlaşmanın yolda olduğu basına yansıdı.

Show TV, yeni sezonda bitmiş mafya kaynaklı bir hikaye üzerinde Ay Yapım ile anlaşma sağladı. Üretim ekibinin bu yeni dizi için bir süredir çalıştığı da ortaya çıktı.

İçerde’nin arkasında Çukur dizisinin yarattığı koskocaman geri dönüşler, Show TV’nin mafya dizilerinden olan beklentisini de hala yüksek tutmasının nedeni oldu.

Show TV’nin yeni sezonda az sayıda dizi ile yoluna devam etmesi beklenirken, bu projelerden birisi de Ay Üretim imzasını içeren yeni mafya dizisi olacak.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazmakta olduğu yeni dizinin ön hazırlıkları devam ediyor ve oyuncu arayışlarına da başlandığı anlaşılıyor.

Aksiyon doymuş sahnelerle yeni Show TV dizisi için uygun isimler aranıyor ve yakında önemli oyuncular ile anlaşmalar sağlanırsa da şaşırmamak gerekiyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/cukur-dizisinin-basarisi-show-tvnin-yeni-kararlarini-hala-etkiliyor/1332136