Çukur’un Emmi’si, Üç Kuruş’un Baybars’ı Kadir Çermik yeni dizisini seçti!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tecrübeli oyuncu Kadir Çermik, bilhassa son zamanlarda ekrana geldiği mafya dizileri Çukur ve Üç Kuruş’la dikkatleri üzerine çekti. Önümüzdeki sezon için yeni projesini seçen başarılı oyuncu Fox TV ekranında olacak.

Bugüne dek Yılan Hikayesi, Yeditepe İstanbul, Harikulade Asır, Karadayı, Gücenmiş Çiçekler gibi dizilerde rol alan başarılı şahsiyet oyuncusu Kadir Çermik, arka arkaya rol aldığı Çukur ve Üç Kuruş dizilerinde canlandırdığı karakterlerle hafızalara yer etti. Özellikle Çukur dizisinde canlandırdığı Emmi karakteriyle izleyicinin sevgisini kazanan başarılı oyuncu Üç Kuruş’ta da Baybars’a hayat verdi.

Üç Kuruş’un sezon sonunda final yapmasından daha sonra setler bir zaman ara veren Kadir Çermik yeni sezonda yeniden ekranda olacak. Çermik yeni sezonda Fox TV’de yayınlanacak Kupa Kızı isimli dizide rol alacak. Başarılı oyuncunun canlandıracağı rolle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Çukur’un Emmi’si, Üç Kuruş’un Baybars’ı Kadir Çermik yeni dizisini seçti! 1

Fox TV için Med Yapım göre çekilen Kupa Kızı isimli dizide başrolde genç oyuncular Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’e ressam isim Nazan Kesal eşlik edecek. Çok yakında sete çıkması beklenen dizide Alina Boz bir bebek bakıcısını canlandıracak.

Kupa Kızı dizisinin adı başlangıçta Zengin Kız diye duyurulmuştu. Ancak oysa sonra Kupa Kızı olarak değiştirildi. Fox TV’nin yeni dizisi Alina Boz’u Maraşlı’dan daha sonra her yerde ekrana döndürürken Tarık Emir Tekin’in de birincil başrol deneyimi olacak.

Alina Boz’un Kupa Kızı dizisiyle bugüne değin canlandırdığı rollerden fazla ayrı bir karakterle izleyici karşısına çıkacağı belirtiliyor. Fakirlikten zenginliğe içten bir hikayenin içinde yer alacak olan Zeynep karakterinin bu yolculuğu, günümüz dünyasının da en fazla ilgi çeken hikayelerinden birisini anlatıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/cukurun-emmisi-uc-kurusun-baybarsi-kadir-cermik-yeni-dizisini-secti/1332266