Cüneyt Arkın’ın vefatı sanat camiasını yasa boğdu! İşte büyük ustanın ardından yapılan sosyal medya paylaşımları!..

.com/Detay – Sanatçı sanatkâr Cüneyt Arkın’ın ölüm haberi bu sabahtan gündeme bomba gibi düştü.  Çoğu unutulmaz filme imza atan Yeşilçam’ın dev ismi Cüneyt Arkın  84 yaşında yaşamını yitirdi. Türk sinemasının ressam ismi Cüneyt Arkın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sanatçı ismin ölümü sanat dünyasını yasa boğdu.

Aralarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekram İmamoğlu, meşhur piyanist Fazıl Say, şarkıcı Özcan Deniz, oyuncular Birce Akalay, Bülent Aydınlık ve Kerem Bürsin’in de bulunduğu daha böylece fazla meşhur ad üzüntüsünü sosyal medya paylaşımlarıyla dile getirdi.

Oyuncu Kerem Bürsin ustanın arkasında, ‘Efsane anlamına gelen ingilizce ‘Legend’ etiketiyle Cüneyt Arkın’ın aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Cüneyt Arkın'ın vefatı sanat camiasını yasa boğdu! İşte büyük ustanın ardından yapılan sosyal medya paylaşımları!.. 1

Oyuncu Birce Akalay ise paylaşımında; “Çok lakin çok üzgünüm güya içimizde bir ülke boşalıyor onlar böyle gittikçe” ifadelerini kullandı.
Cüneyt Arkın'ın vefatı sanat camiasını yasa boğdu! İşte büyük ustanın ardından yapılan sosyal medya paylaşımları!.. 2

Oyuncu Bülent Parkak,  instagram hesabından yaptığı paylaşımda üzüntüsünü şu sözlerle açıklama etti. “Bir sabahtan uyanırsın kahramanın yok….Kara Murat ölür mü? Çok sevdik seni Cüneyt Arkın.”Cüneyt Arkın'ın vefatı sanat camiasını yasa boğdu! İşte büyük ustanın ardından yapılan sosyal medya paylaşımları!.. 3

Oyuncu Cemal Hünal, usta oyuncu ile birlikte bir resim karesini instagramda paylaşıp; “Hocam… Nurlar içinde uyu” yazdı.

Cüneyt Arkın'ın vefatı sanat camiasını yasa boğdu! İşte büyük ustanın ardından yapılan sosyal medya paylaşımları!.. 4

Ünlü piyanist Fazıl Say, “Üzüntüm büyük. Işıklar içinde uyusun Cüneyt Arkın. Sevgiyle, saygıyla teşekkür ediyorum bu halka verdiği her şey için” sözleriyle, Cüneyt Arkın’ın vefatından duyduğu derin üzüntüyü hayranlarıyla sosyal medyada paylaştı.

Cüneyt Arkın'ın vefatı sanat camiasını yasa boğdu! İşte büyük ustanın ardından yapılan sosyal medya paylaşımları!.. 5

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da instagram hesabında aşağıdaki paylaşımı yaparak, “Sinemamızın değerli oyuncusu Cüneyt Arkın’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hepimizin zihninde yer eden rolleri, sanatkâr kişiliği, ülkesine olan sevgisiyle onu asla unutmayacağız. Allah rahmet eylesin; tüm sevenlerinin, sinema camiasının ve ailesinin başı sağolsun” yazdı.

Cüneyt Arkın'ın vefatı sanat camiasını yasa boğdu! İşte büyük ustanın ardından yapılan sosyal medya paylaşımları!.. 6

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/cuneyt-arkinin-vefati-sanat-camiasini-yasa-bogdu-iste-buyuk-ustanin-ardindan-yapilan-sosyal-medya-paylasimlari/1328641