Zuhal Topal'ın sunduğu Fox TV'de yayınlanan izdivaç programında gelin adayı Selin'in Timuçin'den hamile kaldığı iddiası ortalığı karıştıracak.

Sabah gazetesindeki habere göre gelin adayı Selin, eylül ayında kendisine talip olan Timuçin'den hamile kaldı. Önce birlikte olma kararı alan, sonra ilişkilerine devam edemeyen çift kararlarını Zuhal Topal'a bildirmişti. Hamile olduğunu program yetkililerine söyleyen Selin, olayın üstünün örtüldüğünü ve hiç bahsedilmediğini belirtti.



Timuçin olay hakkında şöyle konuştu: "Ben programda taliplerimi arıyordum. Selin bana facebooktan mesaj gönderdi. Tanıştık. Dışarıda kahve içtik ve 22 Eylül tarihinde Selin bana talip olarak programa geldi. Kararımız olumluydu. Dışarıda görüştüğümüzü canlı yayında söyleyerek, bizi programdan gönderdiler. Halbuki yetkililer bizim dışarda görüştüğümüzü 22 Eylül tarihinde de Selin'in bana talip olarak geleceğini biliyordu.''

Hamile olduğu halde taliplerini aramaya devam eden Selin'i üç ay boyunca programa çıkarmaya devam ettiler. Zaten üç aylık hamile olan kadın 6. ayına kadar programda taliplerini aramaya devam etti. Bebeğin ismini Çınar koyacağını da söyleyen Selin olay hakkında başka açıklamada bulunmadı.