"AYNI KIYAFETLER GİYMEYE ÖZEN GÖSTERİRİZ"

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine kadar bir süredir işlerinden dolayı yoğun olduğunu söyleyen Samyeli, uzun vakit daha sonra dışarı çıktığını söyledi.

Basın mensuplarının, "Giyinirken birbirinize danışır mısınız?" sorusuna yanıt veren Defne Samyeli, "Evet, giyinirken düşünce alışverişi yaparız. Hele birlikte çıkarken benzer kıyafetleri giymeye itina gösteririz." dedi.

 


"BU FİKİR BİZİ DAIMA HEYECANLANDIRMIŞTIR"

Samyeli'ye, "Oyuncu olan kızınız ile aynı projede yer edinmek ister misiniz?" sorusunu da cevapladı.

Ünlü ad, "Evet, birlikte oynamayı fazla istiyoruz. Hatta bir ara öneri bile gelmişti lakin olmadı. Aklımızda bir şeyler var. Ola Ki bir şeyler yapabiliriz. Birlikte oynama fikri bizi her zaman heyecanladırmıştır." ifadelerini kullandı.

"BİRİLERİNİN ETIK BEKÇİLİĞİ YAPMALARINI YANLIŞ BULUYORUM"

Son günlerin polemik konusu olan sahne kostümleri hakkında yorumu merak edilen Defne Samyeli, "Ben insanların sahnede, sokakta, jurnal hayatlarında ya da herhangi bir yerde ne giydiklerine dair birilerinin ahlak bekçiliği yapmasını son derece hatalı buluyorum. Cümbür Cemaat ne istiyorsa onu giyer, birincisi bu. İkincisi ise ben 'Külotla sahneye çıkıyor' diye algılanan bazı isimleri çok başarılı buluyorum ve yakıştığını düşünüyorum. Bana hiç garip gelmiyor. Dünyanın her uygun şov denen bir şey var. Başkalarının üzerinden, başkalarının kılığı, kıyafeti, sahne performansı üzerinden böyle birinin kendini açıklama ve yargı mercii olarak insanları görmesini çok garipsiyorum." biçiminde konuştu.

"KIZLARIMIN BABASI KIYAFETLERİME KARIŞIRDI"

Bir muhabirin, "Şu lahza biriyle birlikte olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa izin verir miydiniz?" sorusunu da yanıtlayan Samyeli, "Hayır, muhakkak izin vermezdim. Evli olduğum dönemlerde kızlarımın babası Eren Talu, karışırdı lakin öğrenerek bu yaşlara geldik. Bundan sonradan böylece şeyler değil." dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/defne-samyeli-eski-esi-eren-talunun-kulaklarini-nasil-cinlatti-haberi-543934