Deha Bilimlier gözyaşlarını tutamadı
banner121

Dahi Bilimlier, önceki akşam Ataşehir Watergarden’daki Muamma Plus’da sahne aldı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününde sahne meydana çıkan Bilimlier, “18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümünde, öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm tabanca arkadaşlarını saygıyla , şükranla anıyorum. İzindeyiz…” dedi.

Sahnede duygu doymuş anlar yaşayan başarılı şarkıcı, kaybettiği babası için Ahmet Kaya’nın “Nereden Bileceksiniz” şarkısını okurken gözyaşlarını tutamadı. Yaklaşık iki saat her tarafında sahnede kalarak harikulade bir performansa imza atan Zeka Bilimlier, konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/deha-bilimlier-gozyaslarini-tutamadi.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.