Birce Akalay ve Sarp Levndoğlu'nun geçtiğimiz günlerdeki bir galada kavga etmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık dedikodularının ortaya çıkması üzerine Birce Akalay, "Deliormanlı" filminde başrolü paylaştığı eşi Sarp Levendoğlu ile gala gecesi tartıştığı, evliliklerinde ciddi bir kriz yaşandığı yönündeki iddiaları cevaplandırdı.

Birce Akalay , Deliormanlı filminde rol ve hayat arkadaşı olan Sarp Levendoğlu'yla ilgili ortya atılan dedikodularına cevap verdi.
Önceki gün Akmerkez'de objektife takılan Birce Akalay, kavga haberleriyle ilgili "Herkesin içinde kavga edecek insanlar mıyız? Bu haberler yaptığımız işin, filmimizin önüne geçti. Yazık günah emeklerimize" açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, boşanacaklarına dair haberlerin de yalan dolan olduğunu söyledi: "Artık o kadar sıkıldık ki bu tarz haberlerden, gülüp geçiyoruz. Öyle bir şey olsa zaten sizlere söyleriz. Evlilik kurumu kolay harcanabilecek bir şey mi sanıyorlar? Birbirimizle barışık gayet güzel yaşıyoruz. Sarp, bugün gala için Ankara'ya gitti, ben ise dizi çekimim nedeniyle katılamadım. Şimdi onun için de dedikodu çıkarır, 'Sarp galaya yalnız gitti' derler. Bunun adı kötü niyet. Yazık günah ya." diyerek sitem etti.