Kanal D'nin ilgiyle izlenen evlendirme programı Kısmet Olur'a bu hafta eski yarışmacılardan Melis Buse Betyakan katıldı. 

Sert çıkışları, baskınları ve kavgaları ile geçen sezon adından sıkça söz ettiren Melis, Hazal'ın adayı Semih için mi geri döndü?

Bugün yayınlanan bölümde sivri eleştirileri yine dikkatleri üzerine çeken Melis, Rabia'nın eski sevgilisi damat adaylarından Gökhan için programa katıldığını açıkladı. 

Bu açıklama sonrasında  Rabia ve Melis arasında hararetli bir tartışma yaşandı.

Ayrıca sıkı bir Kısmetse Olur izleyicisi olan Demet Akalın, Melis'in programa katılmasıyla ilgili olarak Twitter hesabından, "Cadi Melis geldi yandiniz kizzzz" diye yazarak evdeki diğer gelin adaylarına uyarıda bulundu. 



MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR?
Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betkayan, 1993 yılında Sivas'da dünyaya geldi. 23 yaşında olan genç gelin adayı, Beykent Üniversitesi’nde İç Mimarlık eğitimi gördü.  1.71 boyunda olan Melis Buse Betkayan, İstanbul’un İstinye ilçesinde yaşıyor. Geçtiğimiz sezonda Erdem ile aşk yaşayan ancak programın son zamanlarına doğru Semih’e gönlünü kaptıran genç gelin adayı, tanıtım videolarının birinde iyi koşullarda yaşamak istediğini söylemişti.