Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger çarkı çevirdi, itiraflar bir bir döküldü!

TelevizyonGazetesi.com/Detaylar – Disney Plus kanalının 2. yerli orijinal dizisi olan Dünyayla Benim Aramda, bir vakit önce gösterilmeye başlanmıştı. Her hafta Çarşamba günleri bir bölümü yayınlanan dizinin bu hafta 6. bölümü yayınlanacak. Bu birim bununla beraber son bölüm olacak.

Dizinin devamının, 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği az önce net yok. İzleyenlerin beğenisini kazanan dizide Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger başrollerde yer alıyor. Hepsi de birbirinden başarılı ve son dönemin çok sevilen oyuncuları arasında.

Bu dört ismi bir araya getiren Dünyayla Benim Aramda dizisi, platformun yerli yapımları aralarında Kaçış’tan sonradan çekilen ikinci yerli dizi olarak ilgiyi de üzerinde toplamış bulunuyor. Final bölümü heyecanla beklenen Dünyayla Benim Aramda’nın başrolleri, geçtiğimiz günlerde birlikte bitmiş kamera karşısına geçtiler.

Bu kez Disney Plus’ın Youtube kanalı için buluştu bu dört oyuncu. Dizideki başarılı performanslarının ardından birlikte ‘Doğruluk mu, yiğitlik mi?’ oyununu oynadılar. Arkadaş Canlısı bir ortamda eğlenceli sohbetleriyle izleyenlere de neşeli anlar yaşattı oyuncular.

Çark çevrildiğinde birincil isim Hafsanur Sancaktutan oldu. Oyuncu, ‘Doğruluk mu, yiğitlik mi?’ içinden cesareti çekti. “Masada oturduğun kişilerden birinin taklidini yap!” mesajını Demet Özdemir okudu, Hafsanur Sancaktutan “Fazla acımasızca” diyerek kahkahalar attı. Sancaktutan, Demet Özdemir’in taklidini yaptı.

Çarkın ikinci göze çarpan ettiği birey Buğra Gülsoy da “Yiğitlik” tercihini yaptı. “ bir oyuncu olduğunuzu biliyoruz. Bizim için rol gereği ağlayabilir misiniz?” sorusuna “Ağlayamam, o rol gereği karaktere girdiğinde olan bir şey. Böyle ağlanmaz ki!” diyerek ricası geri çevirip pas dedi.

Metin Akdülger ise doğruluğu tercih etti ve “Bir takıntın, batıl inanç gibi bir şeyin var mıdır, bu denir?” sorusuna takıntısı olduğunu belirtti ve şöyle devam etti: “Var, yani bazen yaşıyorum, bazen yaşamıyorum. Bazen sokakta yürürken sağ ayakla bir yere giyme olayına giriyorum” ifadesini kullandı.

Demet Özdemir ise doğruluğu seçim etti. Oyuncuya “çocukluğunda odanda posteri olan kimdi?” sorusu geldi. Özdemir, Avril Ramona Lavigne hayranı olduğunu belirterek “Bunu beklemiyordunuz, çünkü benim ne kadar arabesk biri olduğumu düşünüyordunuz ama oydu” diye cevap verdi. Lavigne, Kanadalı şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur.

sırası gelmişken oyuncular, sosyal medyadaki favori emojileri ile ilgili sohbetleri sırasında en çok hangisini kullandıklarını da anlattılar. Metin Akdülger daha fazla siyah kalp ve yıldırım emojisi kullandığını belirtirken Buğra Gülsoy kuyruklu yıldız, Hafsanur Sancaktutan ateş ve Demet Özdemir de gözü kapalı maymun emojisini daha fazla kullandığını anlattı.

Eğlenceli ve neşelendirici sohbette ilginç anlar da yaşandı. Hafsanur Sancaktutan, ellerini kullanmadan tabaktaki bir yiyeceği yemeye çalışırken, Demet Özdemir ise bir süper kahraman olsa en çok insanların düşüncelerini okumayı isteyeceğini söyledi.

Dört oyuncunun ‘doğruluk mu, yiğitlik mi?” oyununda birbirinden bambaşka sorular yanıt buldu. Dostça ve doğal halleriyle soruları yanıtlayan oyuncuların neşeli sohbetlerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/demet-ozdemir-bugra-gulsoy-hafsanur-sancaktutan-ve-metin-akdulger-carki-cevirdi-itiraflar-bir-bir-dokuldu/1340089