Demet Özdemir’den beklenen balayı pozları nihayet geldi!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Geçen ay düğün masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç balayına çıktı. Yeni evli çift, tatillerinden görüntüleri sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Tatilde çektikleri fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan Demet Özdemir, bikinili fotoğrafıyla da yoğun ilgi gördü.

Demet Özdemir'den beklenen balayı pozları nihayet geldi!.. 1

Demet Özdemir, otomobille yolculuk sırasında eşini çektiği görüntüleri de paylaştı. Geçtiğimiz Haziran ayında sade bir tören ile nişanlanlan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, Sarıyer’deki bir otelde gerçekleştirilen nikah töreni ile dünyaevine girmişti.

Demet Özdemir'den beklenen balayı pozları nihayet geldi!.. 2

Çiftin günlerce konuşulan ihtişamlı düğününde Demet Özdemir’in tasarım gelinlikleri konuşulurken Oğuzhan Koç’un da yüksek tabanlı ayakkabıları gündem olmuştu.

Demet Özdemir'den beklenen balayı pozları nihayet geldi!.. 3

Çift acilen de balayı pozlarıyla fazla konuşulacağa benziyor.  Ailelerinin, akrabalarının, arkadaşlarının ve meslektaşlarının katıldığı görkemli bir davetle dünya evine giren Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in balayı fotoğraflarına açıklama yağdı.

Instagram’da 15.5 milyon takipçisi bulunan Demet Özdemir’in ‘Balayı’ notuyla paylaştığı fotoğraflara, Naz Göktan, Deniz Baysal ve Hülya Duyar’ın da aralarında bulunduğu oyuncu arkadaşları yorumda bulundular. Çiftin hayranları da ‘Elleriniz hiç ayrılmasın’ biçiminde böylece fazla açıklama yaptı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/demet-ozdemirden-beklenen-balayi-pozlari-nihayet-geldi/1335607