Demet Özdemir, SHOW TV ekranlarında Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu oldu. Dostça açıklamalarda yer alan Özdemir, Instagram’da sahte hesabının olmadığını açıkladı. 30 yaşındaki oyuncu, “Sahte hesabım olsa hemencecik yakalanırdım” dedi.

“EŞİMİN TELEFONUNU KARIŞTIRMAM”
Ayrıca sosyal medya kullandığı günden bu yana duyuru-ı aşk almadığını gösteren Demet Özdemir, geçtiğimiz ay dünyaevine girdiği eşi Oğuzhan Koç’a bu tarz mesajların gelme ihtimalinin olduğunu hatırlatarak, “Eşime bu tarz mesajlar geliyordur. Herhangi bir tepkim olmaz. Birbirimize güvendikten daha sonra asla telefonunu karıştırmam söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

“ANNEM NE DEK ÜNLÜ OLDUĞUMUN ŞAŞKINLIĞINI YAŞIYOR HALA”
Kariyerinin 10. yılını da kutlayan Demet Özdemir, geriye doğru dönüp baktığında aklına ailesinin geldiğini açıkladı. Güzel ad, “Annem benim ne kadar meşhur olduğumun şaşkınlığını yaşıyor hala. Annemin benim için düşündükleri aklıma geldikçe duygulanıyorum” diye konuştu.

‘HAMİLELİK’ İDDİALARINA YANIT
Demet Özdemir, düğün sonrası hakkında çıkan ‘hamilelik’ haberlerine de açık sözlülük getirdi. İddiaların reel olmadığını söyleyen Özdemir, “Herhangi bir çocuk baskısı yok. pek bir hayatımız yok. Sırası geldiğinde her şey olur” ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/demet-ozdemirden-hamilelik-iddialarina-yanit.html