Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisinde çok korktu, itirafı çok duygusaldı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – İzleyicileri derinden etkileyen Dünyayla Benim Aramda isimli yeni dijital dizinin ilk gösterimi 14 Eylül’de Disney Plus platformunda gerçekleştirildi. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ile Metin Akdülger’in başrollerinde yer aldığı dizinin yayınlanmasının ardından çoğu da açıklama yapılmaya başlandı.

İlkin karakterinde ayakları yere sağlam basan bir bayan karakterini canlandıran Demet Özdemir, aslında karakterinin her şeyi iyi bildiğini sanan lakin bir şey bilmediğinin farkında olan olmayan birisi olduğuna değindi. Oyuncu, bu karakteri kendisine yakın hissetmediğini ve fazla da sevemediği itirafında bulundu.

Demet Özdemir için kendisine hiç ısınamadığı bir karakteri oynamak yepyeni bir tecrübe oldu. Oyuncu, bu tecrübe konusunda katıldığı programda “İlkin’in hatalarını sevdin mi?” şeklindeki soruya şu çarpıcı yanıtı verdi:

“Çok korktum. Sevdim mi, gerçekten çok sevemedim. Oynaması neşeli olan şey de buydu. Çok kendime benzetemedim. İş anlamındaki hırsını, galibiyet arzusunu anlıyorum ama ilişki ile olan tavrını, ona dokunuş biçimini çok fazla tutamadım. Zaten fazla artı taraftarı olamadığım bir karakteri oynamak benim için çok daha şen. Çünkü birisiyle tanıştım, benim için en keyifli olan buydu. Fazla sevemedim ama kendim için de söylüyorum onu tanıdıkça seversiniz, beni tanıdıkça seversiniz. O yüzden İlkin’i tanıdıkça sevdim, karşılaştığımda yok.”