Demet Özdemir’e dikkat çeken Dünyayla Benim Aramda eleştirisi!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Meşhur oyuncu Demet Özdemir, son yılların en popüler oyuncularından biri. Yalnızca Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde bilinen güzel oyuncu en son Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda isimli dizi ile gündeme geldi.

Demet Özdemir’in Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger ile başrolünde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda, dijital platformda 14 Eylül’den bu yana haftada bir birim elde etmek üzere yayınlanıyor.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu, cüretker sahneleriyle de fazla konuşulan diziyle ilgili yaptığı eleştiriyle dikkat çekti. Dizinin hikayesinin akıcı olduğuna dikkat çeken Koloğlu’nun eleştiri oklarının hedefinde ise Demet özdemir yer aldı.

Dizide ‘İlkin’ karakterini canlandıran Demet Özdemir’i çok eleştirdiğini bildiren Sina Koloğlu oyuncuyla ilgili  “Tek başıma götürebilirim mesajını veriyor” ifadelerini kullandı.

Koloğlu,  Disney Plus  ile anlaşan isimlerin işlerinin sosyal medyada ses getirmediğinin de dikkatini çektiğini belirterek,”Yoksa mesela; Demet Özdemir hayranları Disney’e abone yok mi?” sorusunu da sordu.

Bir takipçisi ise bu Sina Koloğlu’nun bu eleştirisine; “Ses getirmesi için çoğu ülkede ayni anda yayınlanması gerekiyordu. Dizi Türkiye hariç hiçbir ülkede yayınlanmıyor. Demetin dünyada çoğu fanı var lakin kimse Disney üzerinden izleyemiyor fakat! Bu Disney’in hatası. Netflix gibi öteki ülkelerde benzer anda yayına girmeliydi” biçiminde yorum yaptı.

En son beşinci bölümü izleyici ile buluşan Dünyayla Benim Aramda dizisi dizi toplam 8 bölümden oluşuyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/demet-ozdemire-dikkat-ceken-dunyayla-benim-aramda-elestirisi/1340282