Çarşamba günleri seyirciyi ekran başına kilitleyen dizi yeni bölümleri ve öykü akışı ile konuşulmaya devam ediyor. Dizi kadar dikkat çeken başrol oyuncuları da hayranlarının yakın markajında olmayı sürdürüyor.

"Doğduğun Konut Kaderindir" dizisinde Demet Özdemir, 'Zeynep' karakterine hayat verirken İbrahim Çelikkol ise 'Mehdi' karakterini canlandırıyor.

Dizide aşk yaşayan meşhur oyuncular, hakiki hayatta da yakın dost olarak biliniyor. O Kadar ki, ünlü oyuncular zaman zaman birbirlerinin paylaşımlarını beğeni ve yorumlarla destekliyor.

İbrahim Çelikkol'un Instagram stroy'sinden "Benim bitanem" mesajıyla paylaştığı ve Demet Özdemir'in de benzer görsel ile "Sen benim canım!" yazarak karşılık verdiği set paylaşımı beğeni topladı.

Hayranlarının yakın takibe aldıkları dizi yıldızlarından eğlenceli set paylaşımları geliyor. Demet Özdemir sosyal ağ hesabı Instagram story'sinden önce "Have a nice day" notunu düştüğü sonrasında "Canımız çekti" diyerek dizi setinde karavanda tüple yaptığı yumurtayı paylaşmayı ihmal etmedi.

öte taraftan hoş oyuncu, Hazal Kaya'ya filtre göndermesinde bulunduğu ve "Hazal Kaya senden çaldım" notunu düştüğü filtreli paylaşımı ise dikkat çekti. 

 

Kaynak: www.sacitaslan.com