Demet Özdemir’in ziyaretleri Oğuzhan Koç’a sahnede heyecan yaptırıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – 26 Ağustos’ta evleneceklerini açıklayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti gündemden düşmüyor. Demet Özdemir, Disney Plus için çekimleri tamamlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinin arkasında dinlenme süreci içinde bulunuyor. Oyuncu, düğünden sonradan da Aşk Taktikleri 2 filminin çekimleri için her tarafta sete çıkacak.

Oğuzhan Koç ise sahne performansları ile konuşuluyor. Demet Özdemir de sevgilisine bu manâlı performanslarında takviye olarak yayında olduğunu gösteriyor. Oğuzhan Koç, Demet Özdemir için yazdığı “Aşk Beni Yendi” isimli şarkısını öncelikle İstanbul konserinde seslendirirken, sevgilisinin kendisini izlemeye gelmesinden de çok mutlu olduğunu söyledi.

Oğuzhan Koç, “Demet bayan bizi izlemeye gelmiş. Fazla mutluyum, onun için de ekstra heyecanlıyım. O zaten biliyor, daha önce dinledi fakat ben her geldiğinde daha çok heyecanlanıyorum” diye konuştu.

Aşk Beni Yendi şarkısıyla konserinin açılışını yapan Oğuzhan Koç, sevgilisinin kendisini sahneden izlemesinin her seferinde kendisini heyecanlandırdığını belirterek de dikkatleri çekti.

Demet Özdemir'in ziyaretleri Oğuzhan Koç'a sahnede heyecan yaptırıyor! 1

Hayatının en güzel dönemlerinden birisinin içinde olduğunu açıklayan Oğuzhan Koç, şöyle konuştu: “Hayatımın hoş, artı, dinamik, keyifli bir dönemindeyim. Her şey çok hoş gidiyor. İnşallah daima böyle olsun. Bizim bütün duygularımız karşılıklı. Saygının, sevginin iki taraflı olması nedeniyle kendimi fazla şanslı hissediyorum.”

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un İstanbul’da yapılacağını duyurdukları düğün törenini heyecanla bekleyen hayranları, bilhassa güzel oyuncunun nasıl bir gelinlik giyeceğini ve törende neler yaşanacağının merakını taşıyor.

26 Ağustos’ta evleneceklerini duyuran ikilinin düğün törenlerinin dünyanın birçok ülkesindeki hayranlar göre konuşulacağı da belirlemek gerekiyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/demet-ozdemirin-ziyaretleri-oguzhan-koca-sahnede-heyecan-yaptiriyor/1332408