Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’dan ilk tüyoyu verdi! Yakında!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Ekrana en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelmişti Demet Özdemir. Ardından dizilere ara vermişti. Bir vakit sonra dijitali seçim etmiş ve Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli filmde Şükrü Özyıldız ile kamera karşısına geçmişti. Her ne değin dizilerde yer almasa da bu filmle çok konuşuldu, büyük gündem oldu oyuncu. Özellikle yurtdışında da ilgi görmesiyle birlikte film bir uçtan bir uca gündemden düşmedi.

Son dönemde ise Türkiye’de yayın hayatına 14 Haziran’da başlayan Disney Plus için çekimleri süren Dünyayla Benim Aramda dizisiyle geliyor oyuncu. Başrolünü Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ile paylaştığı diziden ser verip giz vermedi oyuncu uzun vakit. Yaptığı anlaşma gereği yorumlarına uyarı eden ve tüyo vermemeye çalışan oyuncu, Disney Plus’ın başlangıç gecesinde ise ufak bir tüyoyu vermeden edemedi!

Dijital platformun Kaçış’tan sonraki ikinci çekilen yerli dizisi olan Dünyayla Benim Aramda romantik komedi türünde bir dizi olacak. Nisan ayında çekimlerine başlanılan dizi için özellikle Demet Özdemir hayranları büyük merakta!

Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda'dan ilk tüyoyu verdi! Yakında! 1

Dizide İlkin isimli bir karakteri oynayan Demet Özdemir mahremiyet anlaşması sebebiyle dizi hakkında detaylar vermemeye itina gösterdi. Oyuncuyu bir derginin sahibi olarak izleyeceğimiz Dünyayla Benim Aramda dizisinde sevgilisi Tolga’yı Buğra Gülsoy oynayacak. Hafsanur Sancaktutan ise İlkin’in yakın arkadaşına yaşam veriyor.

Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda'dan ilk tüyoyu verdi! Yakında! 2

Bu bilgiler dışarıda çok bir veri yok diziyle ilgili. İlkin karakterinin, sevgilisi Tolga’yı sadakat testine tutması ile başlayan hikaye yeniden bir romantik komedi olarak ilerliyor. En merak edilen konu ise dizinin ne süre yayınlanacağı!

Disney Plus’ın gecesinde şıklığı ile dikkat çeken Demet Özdemir, bu soruya “Çok kısa bir süre kaldı” sözleriyle yanıt vererek meraklı takipçileri için de heyecanla beklenen yanıtı vermiş oldu! Dizinin yakında yayınlanacağı tüyosunun Demet Özdemir’den gelmesi, coşku yaşattı.

Bu arada çekimlerin tamamlanmak üzere olduğunu da ekledi oyuncu. Demet Özdemir’in verdiği bilgilerden sonra fragmanın da yakın zamanda yayınlanması bekleniyor artık.

Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda'dan ilk tüyoyu verdi! Yakında! 3

Dizi için “Çok güzeldi, benim için mükemmel bir deneyimdi. Bakalım çıktığında siz ne düşüneceksiniz, ben onu daha fazla merak ediyorum” dedi ve geçtiğimiz günlerde basın toplantısında yayınlanan görüntülerin teaser olduğunu belirterek “Fragmanımız hemen hazırlanıyor, ben de heyecanla bekliyorum” diyerek hayranlarına müjde verdi.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin fragmanın çok yakın bir vakit içinde paylaşılması ve dizinin de uzun ara vermeden izleyicilerle buluşturulması bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/demet-ozdemir-yeni-dizisi-dunyayla-benim-aramdadan-ilk-tuyoyu-verdi-yakinda/1327422