Uçankuş TV'de yayınlanan "Canlı Masa" programında görücü usulü konutluluk mevzusu açıldı.

Misafir Sevda Türküsev, görücü usulü konutluluğun ülkemizin bir bedel olduğunu ve görücü usulü konutluluklar eksildikten sonra şiddetin çoğaldığını söyleyince ortalık karıştı.


"GÖRÜCÜ USULÜ KONUTLULUK BİTİNCE ŞİDDET ARKASIYDI"

Canlı yayında laf alan Sevda Türküsev, "Görücü usulü konutluluk bitti ve özgür hayata başlandı. Bununla da bayana şiddet ve cinayet arkasıydı. Deri geçimi diye bir absürtlük yok. Deniz hanım siz desteklemiyorsunuz diye bu ülkenin bu kıymetine söz söyleyemezsiniz. Siz konutluluk evveli ilişkiyi öneren bir insansınız ben de bunu desteklemiyorum" diyerek Deniz Akkaya ile tartıştı.

 "YATAĞA GİRECEĞİM ADAMA AİLEM KARAR VEREMEZ"

Türküsev'in laflarından sonra asaplarına egemen olamayan Deniz Akkaya ise şu ifadeleri kullandı: "İnsanlar birbirini tanıyacak, flört edecekler. Tabi ki de iki şahıs birbirine geçimli mi diye birbirine bakacak. Benim anam babam benim gideceğim adamın mizacına değil mülküne bakar. Ben böyle bir şey kabul edemiyorum. Sizin daha öncekinden böyle bir şey yok demeniz çok trajikomik. Görücü usulü evlenmek kadar makûs bir şeyi nasıl dayanaklarsınız? Görücü usulü gibi bir avamlığı ben destekleyemem. Senin dediğin görücü usulünde bayana düşüncesi sorulmuyor. Bu adamla ben evleneceğim, ben yatağa gireceğim, ben çocuk yapacağım buna niçin anam babam karar veriyor? Yazıklar olsun, kız çocuklarını mahveden anlayışlar sizsiniz işte."

Kaynak: www.sacitaslan.com