Seren Serengil ile birlikte "Duymayan Kalmasın" isimli magazim programı sunan Deniz Akkaya, şarkıcı Tuğba Özerk'in annesine yönelttiği soru ile izleyenlerin ağzını açık bıraktı. 

Tuğba Özerk'in annesi Deniz Akkaya'nın sunduğu programa telefonle bağlandı. 

Programda Tuğba Özerk ve Altan Nuh arasındaki tartışma iddialarına ilişkin konuşma yapılırken, Deniz Akkaya'nın yönelttiği bir soru, konuyu farklı bir boyuta taşıdı.

Deniz Akkaya, Tuğba Özerk'in annesi Günay Kapani'ye canlı yayında "kızınızla sizin aranız bozukmuş. Şu anda sizin hattan alınmanızı istiyor. Siz kızınızın bir sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?” diye sordu. Kapani, "Ne diyorsunuz siz?" dedikten sonra hattan alındı.

"Deniz Akkaya'ya dava açacağım"
Tuğba Özerk, olayla ilgili olarak “Böyle bir terbiyesizlik görmedim. Canlı yayında anneme akıl almaz bir soru yöneltti. Neye uğradığını şaşırdı kadın. Telefonu kapattıktan sonra rahatsızlandı. Yıllardır şarkı söyleyen biri olarak magazini az çok biliyoruz. O önce kendi hayatına, geçmişine baksın. O kim oluyor ki bana laf söylesin. Eski eşimin yanında bir de Deniz Akkaya'ya dava açıyorum" dedi.