Deniz Çakır, ilham aldığı ünlü oyuncu ile yeni dizide buluştu!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, Gain platformunda devamlı Gerçekten Özgürsün isimli diziyle birlikte bitmiş izleyicilerin karşısına çıktı. Bade İşçil ile birlikte başrolde bulunan oyuncu, etkin bir bayan projesi olması noktasında dizinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Ünlü yazar Duygu Asena’nın aynı isimli kitabından uyarlanan Sahiden Özgürsün dizisinde iki kadının yaşadığı hayatın detayları yer alıyor. Berna ve Belgin karakterlerinin hayatları sıra dışı değil. Aslında onlar hayatın içinde var olan birçok kadını temsil ediyor. bu nedenle de Deniz Çakır için Sahiden Özgürsün fazla özel bir dizi.

Deniz Çakır, ilham aldığı ünlü oyuncu ile yeni dizide buluştu! 1

Deniz Çakır, keza hikayenin yazarı olan Duygu Asena’yı Zuhal Olcay’ın canlandırmasından da çok etkilendi. Zuhal Olcay, bu noktada meşhur yazarın imajına büründü ve görüntüsü ile de herkesi şaşkına çevirdi.

Gerçekte Özgürsün dizisinin dördüncü bölümünde izleyeceğimiz Zuhal Olcay’ın bu rol için en iyi ad olduğunu düşünen Deniz Çakır, şu sözlerle rol arkadaşını övdü:

Deniz Çakır, ilham aldığı ünlü oyuncu ile yeni dizide buluştu! 2

“Benim tanıyıp da bana ilham veren Zuhal Olcay’dır. Ve şükür oysa bu dizide de Duygu’yu Zuhal oynuyor. Bu zaten başlı başına büyülü ve güzel bir şey. Çünkü oynayacak diğer hiç kimse değil. Gerek bedenen, gerek oyuncu olarak, gerek duruş olarak, onurlu bir kadın olarak.”

Deniz Çakır bu sözleri ile birlikte Zuhal Olcay’ın Duygu Asena gibi çok değerli bir ismi canlandırma noktasında en önde gelen ad olduğunu ve bu rolde yer almasının da büyük bir duruş meselesi olduğunu vurgulamış oldu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/deniz-cakir-ilham-aldigi-unlu-oyuncu-ile-yeni-dizide-bulustu/1328198