Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre başrolünü Deren Talu, Aleksandr Sokolov ve Yurdaer Okur’un paylaştığı 'Son Kale Hacıbey' filminin özel gösterimi evvelki akşam Özdilek Cinetime Sinemaları’nda yapıldı.

Özel gösterime Türk başrol oyuncuları Yurdaer Okur ve Deren Talu’nun yanı gizeme Talu’nun annesi Defne Samyeli, kardeşi Derin Talu, filmde rol alan dayısı Suhan Samyeli de katıldı.

Deren Talu’nun beş aydır ilişki yaşadığı Baran Tınaz, tüm aileyle beraber poz vererek, kız dostunu sonuna kadar desteklediğini vurguladı.

Baran Tınaz, “Ben de en az Deren kadar coşkuluyum. Çok istekli ve hoşlanarak yaptığı bir iş. İlk defa onu izleyeceğim. Çok zaferli bir yolun başlangıcında. Onu başrolde görmek müthiş bir duygu. 14 yaşından beri yapmak istediği işi yapıyor. Nasıl bir azim ve gayretlilikle yaptığına bizzat tanık oldum" dedi.

Deren'in şirketçi sevgilisi, "Oyunculuk mevzusunda onu çok destekliyorum, ondaki isteği görüyorum ve asla ona mani olmayacağım. Elimden geldiğince destekleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com