Kuşkusuz ki pandemi yarıyılı ekonomiden politikaya, eğitimden tüketime kadar yaşamımızda bir hayli şeyi değiştirmeye başladı. Daha Öncekinden alışkanlığımız olmayan bir hayli şeyin yeni sıradanımız olduğu ya da olacağı bir yarıyıldayız.

Düşünce ve tutumlarımızdaki farklılık elbette tüketim alışkanlıklarımızı da etkileyecek. Dolayısıyla yeni banali kavramak ve yeni basmakalıpın tüketim psikolojisine tesirlerini doğru açıklamak şu zamanlarda markaların en büyük gereksinimi.

Virüsün dağılma sürati, ciddiyeti ve yetkililerin zorunlu temkinleri almaması bizi alarm seviyesine getirdi. Şu anda pandemiye karşı en büyük gereksinim surat maskesi.

Sosyal yaşamın içerisindeyken, etrafınızdakilerle aranızdaki fiziksel mesafeyi gözetmeye itina göstererek, bir surat maskesi kullanmanız, genel sıhhatinizi gözetmeniz açısından büyük fark yaratacağı kesin.

Türkiye bu mevzuda tüm dünyanın gözbebeği olma yolunda ilerliyor…

İMA Group İdare Heyeti Başkanı Derya Bağcı özellikle maske mevzusunda Türkiye’nin çok ehemmiyetli bir Pazar olacağı mevzusun da iddialı çalışmaları başlattı.

Günde 1 milyon 500 adet maske üreten makinaları ithal ederek, İstanbul’u pandemi ile çaba üssü haline getirecek…

Türkiye’de satışa sunulan makinalar dört kumaş tabakayı imal hattında birleştirilerek maske oluşturuluyor.

Kapalı imalden bitmiş mahsul kısmına kadar bu süreç devam ediyor. En sonunda maskeler paketleniyor.

Bu bütün otomatik yüksek süratli maske imal hattı, dakikada bin maske imal süratiyle günde 1,44 milyon maske imal kapasitesine sahip.

Maske yapımının yanı gizeme halinde bebek bezi ve hijyenik bayan pedi üretmek muhtemel.

İma Group surat maskesi makinalarının yanı gizeme, cerrahi önlük, N95 maske, eldiven galoş makinalarının ithalatını yapacak.

Bu mahsullerde kullanılan meltblown ve sm, sms ve mmm kumaşlarında yapımını yapacak…

Özellikle surat maskelerinin yapımında çığır açan teknoloji İma Group teminatı ve 5 senelik garantisi ile pandemi pazarında bir adım önde..

Amerika Birleşik Devletleri sıhhat bakanlığı müesseseyi olan FDA onaylı son teknoloji bu cihazdan daha süratlisi yok.

Kaynak:superkulup.com 

Kaynak: www.sacitaslan.com