Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı!

TelevizyonGazetesi.com/Detaylar – atv’nin geçtiğimiz sezon büyük bahis ile başlayan dizisi Destan, 28. bölümü ile 15 Eylül Perşembe akşamı son defa ekrana geldi. Geçtiğimiz sezon başlarında reyting birincilikleri ile dikkatleri çeken dizide, Ebru Şahin’in yaşam verdiği Akkız’ın hikayesinin vedası bir takım izleyenler için kuvvet oldu! Başrolünü Edip Tepeli ve Selim Bayraktar ile paylaştığı dizide Ebru Şahin’in performansı bambaşka bir övgü almakta…

Selim Bayraktar’ın sezon finalinde veda ettiği dizinin yeni sezona devam etmeyeceği yaz aylarında belirli olmuştu. İzleyicinin yeni bölümleri beklerken tek bölümlük bir final sahnesi ile sezonda yer alacağı gündeme geldi. Hazırlıkları yapılan ve çekimleri büyük bir titizlikle gerçekleştirilen final bölümü, dizinin sadık izleyenleri için hem heyecanlı ayrıca üzücü anlara sahne oldu.

Dizinin takipçileri, projenin sonlandırılmasından dolayı üzgündü. Son bölümde Ebru Şahin’in oyunculuğuna özellikle övgüler gelirken, dizideki bazı gelişmeler ise ‘haksızlık’ olarak nitelendirildi. Çolpan Han’ın ölümüne bir takım izleyicilerin verdiği tepkiler dikkatleri çekti.

İpek Karapınar’ın oynadığı Çolpan Hatun’un umulmayan ölümü ile birlikte izleyici şaşma yaşarken, Batuga’nın ölümü ile de sarsıldı. Finalde Akkız’ın oğlu ile tahtın başına geçmesi ise hem mutlu etti izleyenleri. Heyecanlı bir finalle ekrana gelen dizinin son bölümünün reytingleri ise şaşırttı!

İzleyenlerin yaz boyunca finalini merak ettiği dizinin reytinginin yüksek olması bekleniyordu. Sezon sonuna içten gitgide artarak düşen reytingleri toparlayacak bir hikayesi olmaması sebebiyle final yapacağı öğrenilmişti dizinin. Ama final bölümüne ilginin yüksek olması bekleniyordu.

Epope dizisi 28. ve final bölümü ile tüm kategorilerde düşük oranlar elde etti. Bütün kişilerde dokuzuncu olan dizi, AB’de on dokuzuncu ve ABC1’de ise on dördüncü sırada yer aldı.

Dizinin finalini izleyenler Ebru Şahin’e teşekkür ve iltifat mesajları gönderirken, bazı izleyiciler de keza dizinin bitirilmesi ayrıca de finalde yaşananları abuk subuk bulduklarını bildiren yorumlar yaptılar. Gelen eleştiriler ve beğenilerle birlikte diziye veda mesajları gönderen fazla sayıda izleyici, reytingleri düşük olsa da dizinin bitmesinden dolayı acıklı olduklarını belirttiler yorumlarında…

İşte izleyicilerden gelen yorumlardan bazıları…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/destan-dizisi-finali-ile-hem-guldurdu-hem-aglatti-hem-kizdirdi-hem-uzdu-reytingler-ise-sasirtti/1336712