Destan dizisinin final iddiası güçleniyor! Peki bu arada başrol oyuncusu Ebru Şahin ne yapıyor?

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Kısa süre önce final oluşturacağı söylenen Destan dizisiyle ilgili bu iddialar her gün gelen haberlerle gittikçe güçleniyor. Görünen o oysa Destan fiilen de yeni sezonda ekranlara veda edecek. bu arada herkes, dizinin başrol oyuncusu Ebru Şahin’in en yaptığını merak ediyor.

ATV’nin geçen sezon çok büyük iddialarla ekrana getirdiği Epope dizisi hakkında alınan final kararı herkesi şok etti. Bu bahis, her gün gelen yeni bilgilerle adamakıllı kesinleşmeye başladı. Dizinin, ATV’nin programından da çıkarıldığı belirtiliyor.

bu vesileyle acilen cümbür cemaat, Destan dizisinde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin’in ne yaptığını merak ediyor. Kısa süre önce NBA liginde oynayan basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’la evlenen, ardından uzunca bir balayı yapan Ebru Şahin’den konuyla ilgili ses seda çıkmıyor.

Destan dizisinin final iddiası güçleniyor! Peki bu arada başrol oyuncusu Ebru Şahin ne yapıyor? 1

Oysa gelen bilgilere tarafından Ebru Şahin, Destan’dan sonradan rol alacağı yeni proje için çalışmalara başladı bile. Ebru Şahin’in şu aralar yeni senaryolar okumakla meşgul olduğu belirtiliyor. Başarılı oyuncu, ABD’de çalışan Cedi Osman’la evlendikten daha sonra çalışmaktan vazgeçmeyeceğini söylemişti.

Hayranları ise Ebru Şahin’in yeni projesinin başarılı oyunculuğunu gösterebileceği bir üretim olmasını diliyor. Bazı izleyiciler de Ebru Şahin’i bu kere dijital bir platformda izlemek istediğini belirtiyor.

Ebru Şahin, Akkız karakterini yenilenmek için de büyük fedakarlıklar sergilemişti. Aldığı eğitimlerle kendisini çok geliştiren ve savaşçı bir kadın imajına da fazla yakışan Ebru Şahin, hayranlarını da mest etmişti. Oysa Epope dizisinin bundan böyle atv için kapandığı ve projenin vefalı takipçilerine bir jest olarak da final bölümünün çekilerek hikayenin en ince ayrıntısına kadar gündemden düşmesi bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/destan-dizisinin-final-iddiasi-gucleniyor-peki-bu-arada-basrol-oyuncusu-ebru-sahin-ne-yapiyor/1332115