Destan dizisinin finaline yine Ebru Şahin damgasını vuracak!

‘Epope’, atv’de perşembe akşamı 20.00’de yayınlanacak final bölümüyle nefesleri kesecek ve yine fazla konuşulacak. İkinci sezon hikayesi yeterince beğenilmediği için final yapılmasına karar verilen Epope dizisinde Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisi son kez izleyicilerin karşısına çıkacak. Akkız rolündeki Ebru Şahin’in savaş sahnelerindeki hırsını ve gücünü fragmanda gören hayranları ilgiyle perşembe akşamı final bölümünün yayınlanmasını bekliyor.

‘Epope’ın final bölümünde baba olacağını öğrenen Batuga’nın evladı ve halkı için kendini feda edişi, karnında bebeği ile yalnız kalan Akkız’ın sevdikleri ve yurdu için kırk kadından bir ordu kurup Çin İmparatoru’yla verdiği mücadele damga vuracak.

“Kurdu ayağın tahtı otağın ufku durağın bilesin Akkız. Korkma üstün gelecek olan sensin.” Akkız ile Batuga’nın destanının son bölümünde, Çin Gök Saray’ı işgal eder ve tüm Türk Obaları’nı yakıp yıkar.

BATUGA TÜRKLERİ KURTARMAK İÇİN HAREKETE GEÇİYOR

En karanlık gecelerinde baba olacağını öğrenen Batuga; evladı ve halkı için güneş doğsun, gök aydınlansın diye kendini feda eder. Çin İmparatoru’nu öldürmek isterken kandaşı ve savaşçıları ile birlikte esir edilir.

AKKIZ KADINLARDAN ORDU KURUYOR

Şimdi Akkız, karnında bebeği ile yalnız kalmıştır fakat Akkız pes etmez. Korkularını yüreğinden atıp gücünü bir zırh gibi üstüne giyinir; ona inananlar için, ona ihtiyacı olanlar için, sevdikleri ve yurdu için gücüne zor katar, kırk kadından bir ordu kurar. Çünkü o, dağı damarında göğü karnında taşıyan Akkız’dır ve destanı son değil başlangıçtır.