Engin Altan Düzyatan’ın başrolünü oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin Mayıs ayı sonlarından sezon finalinin çekimleri yapılacak. Dizinin sezon finalinde obalarda ayrılcılıklar yaşanacak Engin Altan’ın erkek kardeşi Gündoğdu’yu canlandıran Kaan Taşaner ise diziye veda edecek.

Diriliş Ertuğrul dizisi sezon finali'nin yapılmasının ardından başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, ilk iki filminde oynadığı “Romantik Komedi” serisinin yeni projesi “Romantik Komedi Balayı” filminde rol almak için hazırlıklara başlamıştı. Yakışıklı oyuncu geçen günlerde bu yaz film projesinin gerçekleşebileceğini söylemişti ancak özellikle projesinin adını vermemişti. Bunun sebebi ise sonradan ortaya çıktı. Kulislerde konuşulan iddialara göre TRT 1’de ekrana gelen Diriliş’in yapımcısı, Engin Altan Düzyatan’ın Mahsun Kırmızıgül ile Murat Tokat’ın yapımcılığını üstlendiği “Romantik Komedi” filminde oynamasını istemiyor.
 
GEÇEN YIL ERTELEME OLMUŞTU

Yapımcı, tarihi bir karakter ile özdeşleşen oyuncunun romantik bir proje ile gündeme oturmasını istemiyor. Engin Altan Düzyatan, geçen yıl sözleşme yaptığı Mahsun Kırmızıgül ile yeni sezonda çalışmaya devam edeceği Diriliş’in yapımcısı arasında kaldı. Yaşanan krizinin nasıl çözüleceği ise merak konusu oldu.

Romantik Komedi Balayı filmi geçen yaz da Engin Altan Düzyatan’ın “Diriliş” dizisinde olmazsa olmazı olan sakallarını kesemediği için bu yılın yazına ertelenmişti.