Disney Plus’ın Dünyayla Benim Aramda dizisi için Demet Özdemir’in söylediği çıktı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayan dijital platform Disney Plus, böylece fazla ünlü isimle anlaşmasının peşinde yeni projeleriyle merak uyandırmakta. İsmi duyulan ilk projesi Kaçış ile dikkatleri çeken Disney Plus, ikinci yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda’yı yayınlamak için gün sayıyor! Bir süredir merakla beklenen tarih demin belirtilmiş değil ancak başrol oyunculardan Demet Özdemir’in sözleri, yakın zamanda izleyici ile buluşacakları müjdesini vermişti.

Disney Plus’ın her hafta yeni bölümünü yayınladığı Kaçış dizisi, platformun Türkiye ekranının yüzü oldu hemen hemen. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları dizi, heyecanla peşine düşüp takip ediliyor. Geçtiğimiz sene Gaziantep’te çekilen dizi, Disney Plus’ın ilk orijinal Türk dizisi olma ünvanını da taşıyor. bununla beraber Engin Akyürek’in hikayesini yazdığı Kaçış, başarılı bir proje olarak gündemde.

Disney Plus için bir başka özel proje de 2. yerli yapımı olan Dünyayla Benim Aramda dizisi. Türkiye’de çekilen 2. dizi olarak Disney Plus’ın marka elçiliğini de yapacak dizide Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan başrollerde yer alıyor.

Demet Özdemir’in hayranlarının bilhassa heyecanla beklediği bir dizi olan Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri de büyük bir gizlilikle yürütüldü. Bu koşul da diziye olan ilgiyi daha da arttırmakta. Disney Plus’ın açılış öncesi yaptığı basın toplantısında kısa görüntüler yer almıştı. Dizinin yayın tarihi ise en büyük merak konusu şu sıralar.

Bir zaman önce çekimlerinin bittiği biliniyor. Dizinin başrollerinden Demet Özdemir, yeni dizisi için tarih veremese de heyecan yaşatan şu sözleri sarfetti: “Fazla az bir süre kaldı. bütünüyle bir tarih veremiyorum. Lakin sahiden çok neşelendirici bir süreçti. Çok az kaldı onu söyleyebilirim.”

Disney Plus'ın Dünyayla Benim Aramda dizisi için Demet Özdemir'in söylediği çıktı! 1

Özdemir’in bu açıklamasının ardındaki fragman da heyecanla beklenmeye başlandı. Ve 28 Temmuz Perşembe günü fragman ‘fazla yakında’ ibaresi ile yayınlandı. Hemen Şimdi tarihi belli olmasa da filmden gelen fragman, özellikle Demet Özdemir hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.

bakılırsa Disney Plus’ın, dizinin yayınlama tarihini açıklaması an meselesi! Çekimleri tamamlanan ve arka planda montaj ve bir takım düzenlemelerin de yapılmasıyla birlikte yayına girmesi beklenen Dünyayla Benim Aramda için heyecan dorukta!

İki sevgili aralarında yaşanan bir aşk sorgulamasını içeren hikayede İlkin karakterine Demet Özdemir yaşam veriyor. Buğra Gülsoy’un yaşam verdiği Tolga da İlkin’in sevgilisi. Tolga’nın, aşkını bir diğer kadını araya koyarak sınadığı İlkin karakteri ile Demet Özdemir, izleyenleri şaşırtacağını daha önceki röportajlarında söylemişti. Eğlenceli hikayesi ile çoktan merakla beklenen dizinin fragmanlarının da fazla yakında yayınlanması bekleniyor.

Disney Plus'ın Dünyayla Benim Aramda dizisi için Demet Özdemir'in söylediği çıktı! 2

Dizinin çekimleri devam ederken mahremiyet anlaşması nedeniyle hiç bir açıklama yapamamıştı Demet Özdemir. Oysa diziyle ilgili olarak çok iddialı konuşmuş ve “Dünyayla Benim Aramda aslında kendimce Türkiye’de bugüne değin yapılmamış bir cins olacak! tamamen romantik komedi diyemem, tamamen dram, tamamen komplo diyemem! Beni hiç görmedikleri gibi görecekler, izleyecekler. Bu benim için müthiş bir tecrübe zaten” demişti.

Yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği dizinin fragmanı altında…

sırası gelmişken özel hayatı ile de şu sıralar gündemde olan Demet Özdemir’in 26 Ağustos’ta evleneceği de öğrenildi. Özdemir’in, müstakbel eşi Oğuzhan Koç ile verdiği röportajda diziyle ilgili açıklamalarını da bulabilirsiniz…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/disney-plusin-dunyayla-benim-aramda-dizisi-icin-demet-ozdemirin-soyledigi-cikti/1331445