Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış final yaptı! Sırada Dünyayla Benim Aramda var!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayan Disney Plus’ın birincil Türk dizisi Kaçış, dün yayınlanan bölümüyle final yaptı. Her hafta izleyicilerin nefesini tutarak yeni bölümünü beklediği Kaçış’ın başrol oyuncusu ve hikayesinin sahibi Engin Akyürek başarısıyla alkışları topladı.

Disney Plus, Türkiye’deki yayınına hikayesi Engin Akyürek tarafından yazılan Kaçış dizisiyle başladı. Ortadoğu’da Ezidilerin yaşadığı dramı anlatan dizinin her hafta çarşamba günü yeni bir bölümü yayınlandı. İzleyicinin her çarşamba günü nefesini tutarak yeni bölümünü beklediği dizi dün yayınlanan sekizinci bölümüyle final yaptı.

Sıra dışı bir hikayeye sahip Kaçış dizisi baştan sona Disney Plus izleyicileri sekiz hafta baştan başa nefes kesen bir hikayeye tanık oldu. Her bölümüyle hikayesi daha da heyecanlanan dizi final bölümüyle koskocoman övgüler aldı. görünen o ki Engin Akyürek de Kaçış kayesinde kariyerine yeni bir pencere açtı.

Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış final yaptı! Sırada Dünyayla Benim Aramda var! 1

Kaçış’ın arkasında Disney Plus’ın ikinci Türk yapımı Dünyayla Benim Aramda var. Yeni diziyle birlikte izleyicileri çok daha ışıltılı, ihtişamlı ve romantik bir dünya bekliyor. Başrollerini Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger’in paylaştığı dizinin ne süre yayınlanacağı hala açıklanmadı.

Demet Özdemir’in hayranlarının bilhassa heyecanla beklediği bir dizi olan Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri de büyük bir gizlilikle yürütüldü. Bu koşul da diziye olan ilgiyi daha da artırmış durumda. Dizinin yayınlama tarihi ise en büyük merak konusu şu sıralar.

İki sevgili arasında yaşanan bir aşk sorgulamasını taşıyan hikayede İlkin karakterine Demet Özdemir yaşam veriyor. Buğra Gülsoy’un hayat verdiği Tolga da İlkin’in sevgilisi. Tolga’nın, aşkını bir diğer kadını araya koyarak sınadığı İlkin karakteri ile Demet Özdemir, izleyenleri şaşırtacağını daha önceki röportajlarında söylemişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/disney-plusin-ilk-turk-dizisi-kacis-final-yapti-sirada-dunyayla-benim-aramda-var/1332078