Doğal güzelliğiyle göz kamaştıran bir isim; Ayça Ayşin Turan!

.com/Detay – Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, takriben bir yıldır aşk yaşadığı oyuncu Alp Navruz ile birlikte Bodrum’da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.

Birlikte rol aldıkları Ada Masalı adlı dizinin çekimleri sırasında tanışıp, arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen iki meşhur oyuncunun romantik anları magazin basınının objektifinden kaçmadı.

Denizde romantik anlar yaşamış meşhur çiftten Ayça Ayşin Turan instagram hesabından da tatil pozlarını paylaşıp doğal güzelliğiyle takipçilerini bir defa daha kendisine hayran bıraktı.

Doğal güzelliğiyle göz kamaştıran bir isim; Ayça Ayşin Turan! 1

Oyuncu paylaşımına; “Birazcık güneş birazcık mutluluk biraz da nofilter canım” notunu düştü. Instagram’da 5.8 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncunun fotoğrafları kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı. Sevgilisi Yüksek Dağ Navruz da fotoğraflara kayıtsız kalmayarak kalp emojisiyle yorum yaptı.

Doğal güzelliğiyle göz kamaştıran bir isim; Ayça Ayşin Turan! 2

Denizde neşelendirici halleriyle uyarı çeken ikiliden Ayça Ayşin Turan aşklarının ilk zamanlarında basın mensuplarının  “Dizi aşkı reel oldu. Rol arkadaşınız Alp Navruz ile aşk yaşıyorsunuz. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?” sorusuna; “Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni fazla utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda.”cevabını vermişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/dogal-guzelligiyle-goz-kamastiran-bir-isim-ayca-aysin-turan/1328663