Doğanın Ateşi isimli yemek programı bein Connect’te başlıyor!

Dijital içerik platformu beIN CONNECT, yepyeni bir beIN ORIGINALS yapımıyla içerik yelpazesini genişletmeye devam ediyor. “Doğanın Ateşi” 24 Haziran’da beIN CONNECT’te izleyicilerle buluşuyor.

İzleyicilerine diledikleri zaman diledikleri içeriğe varmak imkânı sağlayan dijital içerik platformu beIN CONNECT, yepyeni içerikleri izleyiciler ile buluşturmaya devam ediyor. Kendine özgü tarzı ve eşsiz tarifleriyle gönülleri fetheden MasterChef Türkiye’nin son şampiyonu Eren Kaşıkçı, her birim izleyenleri hayran bırakacak manzaralar eşliğinde pişirme sanatının detaylarını gösterirken, en arkadaş canlısı anlarını izleyicilerle paylaşacak.

Başarılı şef Eren Kaşıkçı namıdiğer Kızılsakal, mutfağını doğanın bütün ortasına taşıyor ve izleyenleri macera dolu bir tat yolculuğuna gösteri ediyor. Eşsiz manzaralar eşliğinde ateşini yakan Kaşıkçı, bir yanlamasına kamp deneyimlerini aktarırken öteki yanlamasına da damak zevki çatlatan kamp lezzetlerini hazırlıyor.

Eren Kaşıkçı’nın cana yakın ve esprili sunumuyla, birbirinden nefis tariflerini anlatacağı program “Doğanın Ateşi”, 24 Haziran’dan itibaren her Cuma 2 yeni bölümüyle beIN CONNECT ve 26 Haziran’dan itibaren beIN GURME kanalında her Pazar 20:10’da seyirci ile buluşacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/doganin-atesi-isimli-yemek-programi-bein-connectte-basliyor/1327986