Doğum için gün sayan Gupse Özay’dan karnı burnunda yeni poz geldi!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar -Ünlü senarist ve oyuncu Gupse Özay hamileliğinde son günlerini geçiriyor. 2020 yılında meslektaşı Barışma Arduç ile Çeşme’de sürpriz bir nikahla evlenen Gupse Özay’ın doğumuna sayılı günler kaldı.

Kız çocuk sahibi olmaya hazırlanan Gupse Özay’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşımda karnının iyice belirginleştiği dikkatlerden kaçmadı.

Köpeğiyle birlikte poz veren oyuncu, fotoğrafı sosyal medyada yayınladı. Gupse Özay, köpeğinin başını karnına dayadığı resim karesini ‘Ablacılık’ notuyla paylaştı.

Doğum için gün sayan Gupse Özay'dan karnı burnunda yeni poz geldi!.. 1

Instagram’da 2 milyon takipçisi yer alan Gupse Özay’ın paylaşımı kısa sürede binlerce açıklama aldı. Hamileliğini gözlerden uzakta geçiren Gupse Özay’ın, doğumuna sayılı günler kala yaptığı bu paylaşım hayranlarını da oldukça mutlu etti.

Deliha filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay  ve Uzlaştırma Arduç çiftinin kızlarına ne isim verecekleri de ayrıca merak konusu. Ünlü çiftin sevenleri, ikiliden gelecek hoş haberleri heyecanla bekliyor. öte yandan meşhur oyuncu hamileyken de abes oturmadığını yine sosyal ağ paylaşımıyla duyurmuş, iki film, bir canlandırma üstelik dizi yazdığını belirttiği paylaşımına “Fakat önce bu minik kız doğsun” notunu eklemişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/dogum-icin-gun-sayan-gupse-ozaydan-karni-burnunda-yeni-poz-geldi/1335599