Dolunay Soysert, fantastik film Masal Şatosu’nun kadrosunda!

Çocuk ve gençlerin en sevdiği yerli üretim ‘Masal Şatosu’nun merakla beklenen devam filmi ‘Masal Şatosu: Gizemli Konuk’ 12 Ağustos’ta sinema salonlarında yerini alacak. Hayranlarını harika bir maceraya çıkaracak olan filmin kadrosunda sevilen oyuncu Dolunay Soysert de yer alıyor.

Başrolünde genç yıldız Ecrin Su Çoban’ın yer aldığı ve çekimleri medeniyetlerin randevulaşma noktası kabul edilen Hatay’ın masalsı mekanlarında gerçekleştirilen ‘Masal Şatosu: Gizemli Misafir’ vizyona girmek için gün sayıyor. Neşe ve arkadaşlarının yeni macerasında genç isimlere başarılı oyuncu Dolunay Soysert de eşlik ediyor.

Yönetmenliği Burak Kuka’ya senaryosu ise Erçin Sadıkoğlu’a ait olan ‘Masal Şatosu: Gizemli Misafir’, çocuklar ve ailelerinin keyifli vakit geçirmesi için onları sihirli bir yolculuğa çıkarıyor. Neşe ve arkadaşlarının gizemli bir misafirle karşılaşmalarının peşinde atılacakları macera izleyicilere aksiyon ve ziyafet dolu dakikalar yaşatacak.

‘Masal Şatosu: Gizemli Davetli’ 12 Ağustos’ta sinemalarda!

Filmin konusu: Neşe ve arkadaşları parıl parıl süsledikleri evlerinde parti hazırlığındayken, bir konuk tarafından kapıları çalınır. Kimsenin tanımadığı bu çocuk, masal diyarından gelen ve hafızası bir hata ile silinen bir prenstir.

Sihirli misafirleri Prens, masal diyarının neşesidir ve onun Dünya’da kaldığı her lahza masal diyarına mutsuzluk dominant olacaktır. Neşe ve arkadaşları hiç bilmedikleri mistik ortamları keşfederken, maceradan maceraya atılarak Prens’i ait olduğu yere göndermek ve masal kahramanlarının neşesini geri kazandırmak için aksiyon ve gösteri dolu bir serüvene atılırlar.

Künye

Yönetmen: Burak Kuka

Senaryo: Erçin Sadıkoğlu

Oyuncular: Ecrin Su Çoban, Gülse Göçer, Dolunay Soysert, Sinan Çatıkkaş, Cansu Öztekin, Berkan Hamedi, Mustafa Konak, Bade Talanioğlu, Ozan Varol, Emre Yaban, Melis Hazal Karagöz, Mehmet Cerrahoğlu, Nazan Kahraman, Ayaz Güler, Sude Koçoğlu

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/dolunay-soysert-fantastik-film-masal-satosunun-kadrosunda/1332076