Dünyada en çok izlenen dizi Hercai!..

.com/Ayrıntı – ATV’de yayınlandığı dönem Türkiye’de fazla sevilen Hercai dizisi yurt açık havada da büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nü büyük üne kavuşturan Hercai, fazla artı ülkeye satıldı. Avrupa’dan Asya’ya Kuzey Amerika’dan Latin Amerika’ya kadar birçok kıtada izleyiciyle buluşan Hercai en son Afrika’da görücüye çıktı.

Fransa’nın önemli reyting ölçüm şirketi Mediameterie bünyesinde yer alan bir Glance(Global Content Evolution) şirketinin her sene TV dünyası ile ilgili hazırladığı raporda Hercai ile ilgili dikkat çeken sonuçlar göze çarptı.

Firma, ‘One TV Year İn The World 2022’ raporunda ‘Hercai’ dizisinin dünyada en çok izlenen dizilerden biri olduğunu yazdı. Raporda diziyle ilgili; “100’e yakın ülkede yayınlandı. En son Arjantin Telefe kanalında yayınlandığı saat diliminde, gün birincisi oldu” ifadelerine yer verildi.

Dünyada en çok izlenen dizi Hercai!.. 1

Mia Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali İlhan’ın üstlendiği, senaryosunu da Sema Ali Erol’un kaleme aldığı Hercai, 2019’da ATV’de yayımlanmaya başladı. Üç sezon süren dizi Nisan 2021 tarihinde yayınlanan 69. bölümü ile final yaparak sona erdi. Dizi yayınlandığı dönem Türkiye’de çok sevildi.

Hercai yayınlandığı dönemde başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü, ekranların en sevilen çiftlerinden biri haline geldi. Dizide ‘Reyyan’ ve ‘Miran’ karakterlerini canlandıran çift, sosyal ağ paylaşımlarında iddiasını sürdürmüştü. Dizi üç sezonda büyük başarılar kazandı ve iki ünlü isim de Hercai sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/dunyada-en-cok-izlenen-dizi-hercai/1327795