Dünyayla Benim Aramda dizisi Demet Özdemir’in üzerinde büyük bir baskı oluşturdu!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Meşhur oyuncu Demet Özdemir, hayranlarının heyecanla yeni dizisini beklediği bu dönemde Fox TV ekranında İbrahim Selim’in programının konuğu oldu. Eğlenceli anlar yaşanan programda Disney Plus’ın ikinci yerli dizisi olan Dünyayla Benim Aramda projesi de gündeme geldi.

İbrahim Selim, dizide kendisinin de olduğunu ve Demet Özdemir ile birlikte aynı sette çalıştıklarını söyledi. Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın da başrolünde yer aldığı diziyi ayrıca ülkemizde keza de yurt haricen heyecanla bekleyen milyonlarca izleyici bulunuyor.

Dizi hakkındaki ayrıntı da ikili arasındaki sohbet ile ortaya çıktı. İbrahim Selim, “Benim oynadığım en eğlenceli işlerden birisiydi” diyerek setin fazla şen geçtiğini anlattı.

Demet Özdemir diziyle ilgili kendi yaşadığı işlem hakkında bilgiler sundu. Nisan ayında sete çıkan takım, geçtiğimiz hafta çekimleri tamamlamıştı. Dizinin birincil fragmanı da yayınlandı ve yakında Disney Plus’ta gösterilmesi bekleniyor.

8 bölüm süren romantik komedi dizisinde yaşadıklarını anlatan Demet Özdemir, “Ben işe başlarken karakteri anlamaya çalışırken gerçekten çok huzursuz oluyorum. Uzun bir süre çok panik oldum. Bu heyecanın bana fazla şey kattığından eminim fakat doğrusu en iyisi olsun fazla istedim” açıklamasını yaptı.

Demet Özdemir gerçekte bu sözleri ile bir iş çıkartmak gibi bir baskının üzerinde çok etkin olduğunu da göstermiş oldu. Disney Plus gibi bir dünya devi için milyonların heyecanla beklediği bir işe çıkmak oyuncu adına baskıyı üstünde fazla yoğun şekilde hissetmesi sonucunu doğurmuş.

Yönetmenden öteki bütün teknik işlerde çalışan insanlara değin ekibin mükemmel olduğunun altını çizen Demet Özdemir, oyuncu arkadaşlarının da mükemmel olduğunu vurguladı. ibrahim Selim ile de çalışmaktan hoşnut olduğunu anlatan oyuncu, “Fazla ayrı bir iş olduğunu söyleyebilirim. İlginizi çeker diye umut ediyorum. Hoş bir yolculuktu açık konuşmak gerekirse” diye konuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/dunyayla-benim-aramda-dizisi-demet-ozdemirin-uzerinde-buyuk-bir-baski-olusturdu/1331822