Dünyayla Benim Aramda dizisi için geri sayım başladı! Kaç bölüm yayınlanacak?

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Televizyon ekranlarındaki diziler kadar dijital platform için çekilen diziler de son dönemde büyük bir merakla takip ediliyor. Abonelerin heyecanla beklediği diziler aralarında Disney Plus’ın Dünyayla Benim Aramda dizisi de yer almakta.

Netflix’in ardından Disney Plus’ın da dijital platformlar içinde gösterişli yapımlarla gündeme gelmesiyle sektör hareketlendi. Disney Plus’ın o kadar fazla meşhur isimle yaptığı anlaşmalar sonrası dizilerin çekimleri de başladı. İlk dizi Kaçış 8 bölümüyle izleyiciyi heyecan içinde bırakırken Disney Plus’ın 2. çekilen dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın da yayın tarihi merakla bekleniyordu. Sonunda o tarih kesin oldu”

Başrolünde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’in yer aldıkları dizinin 14 Eylül’de izleyici ile buluşacağı açıklandı! Bilhassa Demet Özdemir hayranlarının sabırsızlıkla bekledikleri dizinin kaç birim olduğu da bir başka merak edilen konuydu.

Dizinin 8 bölüm olarak çekildiği biliniyor. Disney Plus’ın diziyi tıpatıp Kaçış dizisine yaptığı gibi her hafta bir bölümü yayınlayarak telaşı yüksekte tutması bekleniyordu ve beklenen oldu! İlk birim tarihinin 14 Eylül olarak açıklanmasıyla her hafta bir bölümün yayınlanacağı da ortaya çıktı. Netflix ise ayrı bir yol seçerek dizinin bir sezonluk tüm bölümlerini aynı anda yayınlamakta.

Dünyayla Benim Aramda dizisi için geri sayım başladı! Kaç bölüm yayınlanacak? 1

Disney Plus, kısa bir zaman önce Dünyayla Benim Aramda dizisi için sosyal medya hesabından, “Hiçbiri hayatının bu noktaya geleceğini varsayım etmemişti” mesajıyla bir yayınlama yaptı. Merakı daha da arttıran bu sözlerle birlikte yayın tarihi de netleşen dizi için geri sayım da başladı!

Dünyayla Benim Aramda dizisi için geri sayım başladı! Kaç bölüm yayınlanacak? 2

Dizi, romantik komedi türünde fakat Demet Özdemir “Ne danışıklı dövüş, ne dram, ne romantik komedi, çok farklı” sözleriyle bir süre önce telaşı da yükseltmişti. Metin Akdülger’in de afişte yer alması ile birlikte 4 insan arasında yaşanan garip bir aşk, intikam, danışıklı dövüş hikayesi izleneceği de anlaşılıyor. Kadrosunda sanatkâr oyuncu Zerrin Tekindor’un da yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisinin birincil tanıtımı ise 28 Temmuz’da yayınlanmıştı.

Dünyayla Benim Aramda dizisi için geri sayım başladı! Kaç bölüm yayınlanacak? 3

Senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı ve yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği dizide, bir kadının sevgisinden belli olmak için bir diğer kadını kullanarak oynadığı sevdiği adama oynadığı oyunun sonuçları anlatılıyor.

MF Yapım imzalı dizi 14 Eylül’de Disney Plus ekranlarındaki yerini alacak. Demet Özdemir, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir televizyon programında heyecanını şu sözlerle anlatmıştı; “Yönetmenden diğer bütün teknik işlerde çalışan insanlara kadar mükemmel bir ekiple çalıştık. Oyuncu arkadaşlarım da müthiş. Çok farklı bir iş olduğunu söyleyebilirim. İzleyicinin ilgisini çeker diye umut ediyorum. Hoş bir yolculuktu açık konuşmak gerekirse.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/dunyayla-benim-aramda-dizisi-icin-geri-sayim-basladi-kac-bolum-yayinlanacak/1332325