Dünyayla Benim Aramda dizisinin setinde Demet Özdemir, onu karşısında görünce hayatının şokunu yaşadı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, Disney Plus’ın Türkiye’yi üretim üssüten çevirme projesinin önemli isimlerinden birisi haline geldi. Engin Akyürek’in Kaçış isimli dizisiyle başlayan bu süreçte, Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolünde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi de kayda değer bir proje oldu.

Dizinin çekimleri yapıldı ve Disney Plus’ın ikinci yerli projesi için milyonlarca izleyici heyecanla yayınlanmasını bekliyor. Romantik komedi projesiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olan meşhur oyuncu ise hayatının en büyük şaşkınlıklarından birisini bu dizinin setinde yaşadı.

Demet Özdemir’in başına gelen olayı, dizide birlikte benzer seti paylaştığı İbrahim Selim’in Fox TV’deki programında açıkladı. Özdemir, birincil dizisinde yıllar önce sette tanıştığı ve o dönemde 11 yaşında olan bir çocuğun, yıllar sonradan Dünyayla Benim Aramda dizisinin setinde yardımcı oyuncu olduğunu görünce hayatının en büyük şokunu yaşadı.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin setinde Demet Özdemir, onu karşısında görünce hayatının şokunu yaşadı! 19

Oyuncu yaşadıklarını da İbrahim Selim’in programında anlattı ve ne dek duygulandığını şu sözlerle açıklama etti: “Bir şeyi yaşadım fazla yeni. Biz bir dizi çektik ya beraber. Bana çok duygusal bir an geldi. İlk işlerimden birisinde bir kız çocuğu ile tanıştım. O zamanlar 11 yaşındaydı. Sete geliyordu, defterler hazırlamıştı bana.

Yıllar geçti üzerinden, 9 yıl değin geçti. O sette, yardımcı oyuncu olarak gelmişti. İsmini hatırlayamadım fakat görünce tanıdım onu. İnanılmaz bir andı benim için. pek büyümüş, hiçbir şey bilmiyorum hayatıyla ilgili, onu tanımıyorum. Lakin aşırı tanıyormuşum gibi hissettim. Fazla öbür bir şey.”

Demet Özdemir, tam 10 yıldır setlerde yer aldığını da sözlerine ekledi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/dunyayla-benim-aramda-dizisinin-setinde-demet-ozdemir-onu-karsisinda-gorunce-hayatinin-sokunu-yasadi/1331915