Duy Beni dizisinde kimsenin beklemediği gelişme!

Yapımcılığını Işlem Film’in üstlendiği, başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın yer aldığı “Duy Beni” dizisi,yeni bölümüyle perşembe akşamı Star’da!

15 Eylül Perşembe akşamı Star ekranlarında olacak dizinin yeni bölümünde Ekim ile Nanat’ın arası açılacak. İzleyicilerin beklemediği bu gelişmenin sonucunda neler yaşanacağı ilgiyle bekleniyor. İşte dizinin 11. bölümünden ayrıntı:

Kanat, Ekim’den yediği darbeyle sarsılmış; aşkı nefrete dönüşmüştür. Ekim ise hem sevdiği adamı kaybetmenin keza de dostundan kazık yemenin etkisiyle sarsılmıştır çünkü içten olduğunu bildiği yoldan gitmiş ve yolun sonunda yapayalnız kalmıştır.

Ekim, Hakiki Koleji’ndeki ve hayatındaki yolculuğu sorgularken Kanat, Melisa ve Ozan her yerde bir araya gelmiştir. Kanat, Ekim’e daha önce hiç göstermediği karanlık yüzünü göstermeye, onun canını yakmaya kararlıdır.

Leyla amacına ulaşmış, Ekim ve Kanat’ın arasının açılmasını sağlamıştır. Artık hedefi onların bitmiş bir araya gelmesine engel olmaktır. Lakin ikilinin uzaklaşmasından kullanmak isteyen biri daha vardır; Melisa. Leyla, Kanat’ı ayrıca Ekim’den ayrıca Melisa’dan uzakta yetişmek için mücâdele etmek zorundadır. Leyla, bu uğurda elinden geleni yaparken; Aziz, Leyla’nın şeytani zekasından etkilenmekten alıkoyamaz kendini.

Gerçek Koleji’nde gruplaşmalar ve savaşlar devam ederken, Bahar ve Selim zorbalıkla mücadele etmeye devam ederler. Bahar içten zamanda içten yerde bulunarak hiç öğrenmemesi gereken bir bilgiye ulaşır. Öğrendiği bu bilgiyle birlikte büyük bir felaketin geleceğinden habersizdir.

“Duy Beni” merak uyandıran hikayesi ve zinde kadrosuyla 15 Eylül Perşembe akşamı Star’da!

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/duy-beni-dizisinde-kimsenin-beklemedigi-gelisme/1336216