Duy Beni dizisiyle parlayan Utku Coşkun kim? İşte Duy Beni dizisinin Ozan’ı hakkında bilmedikleriniz!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan ve perşembe akşamları bütün kişiler kategorisinde çok iyi sonuçlar almaya başlayan Duy Beni dizisinin hikayesi beğeni topladı. Dizinin deneyimli isimlerinden Berk Hakman ile Ege Kökenli’nin yanı sıra Caner Topçu ve Rabia Soytürk de başrolün hakkını veriyor. üstelik dizi ile gündeme gelen ve sosyal medyada çok uyarı çeken isimler var. Bu isimlerden birisi de Ozan karakterini canlandıran Utku Coşkun oldu.

Daha önce bir dizide yer almayan Utku Coşkun; Melisa karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan ile partnerlik yapıyor. Utku Coşkun hakkında ise araştırma yapanlar o kadar pozitif veri bulamıyor. Peki genç oyuncu Utku Coşkun kim?

İşte bu konuda Sabahtan gazetesindeki röportajında oyuncunun verdiği bilgiler öne çıkıyor. Kadir Has Üniversitesi’nde tiyatro okuduğu ortaya meydana çıkan oyuncu, 1 Eylül 1997 yılında Kocaeli’de dünyaya gelmiş.

Tiyatro bölümünden 2022 yılında mezun olan ve anında Duy Beni isimli dizide kendisine etkili bir rol bulan Utku Coşkun, şansının da yardımıyla kısa sürede belli bir isim haline geldi.

Şöhretin kendisini korkutmadığını ifade eden oyuncu, ama dizi ile popüler ülkü gelmeye başlayınca hayatında bazı kısıtlamalar yaşandığını da itiraf etti.

Duy Beni dizisiyle parlayan Utku Coşkun kim? İşte Duy Beni dizisinin Ozan'ı hakkında bilmedikleriniz! 138

Utku Coşkun, “Daha tanınır olmanın getirdiği kısıtlamalar var” diyerek popüler birisi olmaya başlamasının ast etkilerini de ortaya koydu. Hayatında fazla bir değişim olmadığını bildiren oyuncu, sokakta yürümekte bile zorlanacağını düşünüyor ve bu yüzden de şapka takmaya başladığını ve tanınmamaya çalıştığını açıklama ediyor.

Şöhretin ürkütücü tarafının izleyicinin oyuncuyu canlandırdığı şahsiyet gibi birisi olarak düşünmesinde yatıyor. Utku Alev, bu durumu ürkütücü olarak nitelendiriyor ve şöyle diyor:

“Şöhretin illaki ürkütücü olan tarafı bu. Ayırt edemeyen insan ürkütücü oluyor. Onun açık havada bana “Ozan’dan nefret ediyoruz ama seni çok seviyoruz” diye mesajlar geliyor. Onore ediyor, demek ancak işimizi ne dek iyi yaptığımızla alakalı bir dönüş oluyor.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/duy-beni-dizisiyle-parlayan-utku-coskun-kim-iste-duy-beni-dizisinin-ozani-hakkinda-bilmedikleriniz/1331723