Duy Beni’nin parlayan yıldızı Sümeyye Aydoğan oldu!

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Perşembe akşamları Star TV ekranında izleyiciyle buluşan Duy Beni dizisi yaz sezonunun en başarılı iki dizisinden biri oldu. Liselerde öğrenciler aralarında yaşanan zorbalığı anlatan Duy Beni’de yıldızı en fazla parlayan isimlerden biri de Sümeyye Aydoğan oldu.

Duy Beni dizisi, Fox TV’de ekrana gelen Tozluyaka’yla birlikte bu yaz sezonunun en başarılı iki dizisi oldu. Reyting rüzgarını arkasına alan bu iki dizi muhtemelen kış sezonunda da ekrana gelmeye devam edecek.

Birçok genç oyuncunun rol aldığı Duy Beni dizisi, bir takım isimlerin yıldızının parlamasını da sağladı. Bu isimlerden biri Sümeyye Aydoğan. Dizide son derece fena, hain ve kibirli bir karakter olan Melisa’yı canlandıran Sümeyye Aydoğan performansıyla uyarı çekiyor. Sümeyye Aydoğan’ın fazla kötü bir karakteri çok başarılı bir şekilde ortaya çıkardığına ve bunun hiç kolay olmadığına dikkat çeken izleyiciler genç oyuncu hakkında övgü dolu paylaşımlar yapıyorlar.

Duy Beni’nin parlayan yıldızı Sümeyye Aydoğan oldu! 8

Daha önce Kahraman Babam isimli dizideki Menekşe karakteri ile dizilere adım atan Sümeyye Aydoğan, hem Sadakatsiz isimli dizide de Ceren karakterini canlandırmıştı. Acilen de Duy Beni dizisinde Melisa karakteri ile öne çıkan genç oyuncu, popülerlik yolunda sağlam adımlar atıyor.

Kısa süre önce Sabahtan gazetesinin sorularını yanıtlayan Sümeyye Aydoğan, Melisa karakteri için üç ay önceden çalışmaya başladığını söylemişti. Genç oyuncu, “Ben okuduğum vakit fazla sevdim Melisa karakterini. Bu projenin içinde olduğum için çok mutluyum” demişti.

Star TV’nin yaz dizisi Duy Beni başlangıcı pek de aydınlık yapamamıştı. Fakat ikinci bölümle birlikte çok seri bir yükselişe geçti. Duy Beni reytinglerde yükselirken sosyal medyada da bugüne değin görünmeyen bir şeyi gerçekleştirdi. Bu güzel dizinin YouTube’da yayınlanan bölümleri milyonlarca kişi kadar izleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/duy-beninin-parlayan-yildizi-sumeyye-aydogan-oldu/1332772