Duygu Asena rolüyle Zuhal Olcay’ın yeni imajını gören çok şaşırdı!

GAİN’de yayınlanan Fiilen Özgürsün’ün bu haftaki bölümünde sürpriz bir isim seyirciyle buluştu. Ressam oyuncu Zuhal Olcay, dizinin senaryosunun uyarlandığı Gerçekten Özgürsün ‘ü kaleme alan Duygu Asena’yı canlandırdı. Bayan hakları konusunda büyük bir çaba sergileyen ve arma isimlerin başında gelen Duygu Asena, Zuhal Olcay’ın yorumuyla bir kez daha gündeme geldi.

Artist oyuncu Zuhal Olcay, GAİN Orijinal dizisi Aslında Özgürsün’ün 7. bölümünde davetli oyuncu olarak yer aldı. Dizinin yeni bölümde meşhur bir yazan olan Berna’nın lise yıllarına geri dönüldü. Olcay, Berna’nın gençliğinden beri kendisine rol model olarak aldığı ünlü gazeteci ve yazar Duygu Asena’yı canlandırdı. Yapılan makyaj ile ünlü yazara oldukça benzetilen Zuhal Olcay’ın yeni imajı herkesi şaşırttı.

Duygu Asena rolüyle Zuhal Olcay'ın yeni imajını gören çok şaşırdı! 1

Zuhal Olcay dizinin çekimleri esnasında Asena ile ilgili düşüncelerini, “Duygu Asena Türkiye’de bayan hakları ve feminizm üzerine yüksek sesle konuşulmasını karşılayan paha biçilmez, fazla kayda değer, çok büyük bir isim” şeklinde dile getirmişti.

Sıra dışı senaryosu ve oyuncu kadrosuyla uyarı çekiyor

Duygu Asena’nın benzer isimli eserinden uyarlanan senaryosuyla, sıra dışı bir üretim olarak dikkat çeken “Aslında Özgürsün”, kuvvetli oyuncu kadrosuyla da adından laf ettiriyor.

40’lı yaşlarındaki iki çocukluk arkadaşı olan Berna ve Belgin’e sırasıyla Deniz Çakır ve Bade İşcil yaşam veriyor.

Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygıdeğer Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Ecrin Bolkar, Aslı İçözü, Adnan Biricik, Nurhan Özenen, Perihan Savaş, Janset ve Nükhet Duru gibi başarılı isimler de dizide seyirci karşısına çıkıyor. Senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven’in üstlendiği dizinin yeni bölümleri her hafta Pazartesi günü GAİN’de yayınlanıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/duygu-asena-roluyle-zuhal-olcayin-yeni-imajini-goren-cok-sasirdi/1328139