Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine tarafından trafikten arındırılmış olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bisiklet süren model Ebru Şallı, büyük sağlamlık gerektiren triatlon sponsorunun daha çok tanınması için yardım olduğunu belirtti.

Dünyanın birincil kıtalararası triatlon yarışması olan İstanbul Oral B Boğaziçi Triatlonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayelerinde, Türkiye Triatlon Federasyonu'nun organizasyonu ile İstanbul'un Beykoz ilçesinde gerçekleşti.

Spora olan tutkusuyla tanıdık Ebru Şallı konuyla ilgili olarak "Dünyada prensip imza atarak birincil kıtalararası triatlon yarışması bu yıl İstanbul’da yapıldı. Bu başarılı organizasyonun bir parçası olmaktan fazla mutluyum... Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bisiklet sürebilmek benim için şahane bir deneyimdi. Her dönem dinç ve formda görünmenin en manâlı sebebi spor yapmak. Sağlık sevinç ve kolaylık için spor bizim yaşamımızın merkezinde olmalı." dedi.

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ebru-salli-avrupadan-asyaya-bisiklet-surerek-gecti-haberi-538359