Son zamanlarda adı Cem Yılmaz ve Arda Turan ile birlikte anılan Ebru Şallı hakkında ilginç bir iddia daha gündeme geldi. 

Güzel sunucu, iddiaya göre Milano'da gizemli bir erkekle 3 gün Armani Hotel'de tatil yaptı!
 
Barcelonalı yıldız futbolcu Arda Turan'la samimi yazışmaları sosyal medya hesaplarının hacklenmesiyle gün yüzüne çıkan Ebru Şallı hakkında dün de farklı bir iddia ortaya atıldı. Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı dönemde çapkın futbolcuyla samimi bir şekilde sosyal medyada sohbet ettiği ortaya çıkan Şallı'nın, 4-5 ve 6 Kasım'da ise gizemli bir erkekle Milano'ya gittiği iddia edildi.

Renkli Sayfalar'ın iddiasına göre güzel sunucu, burada Türk tatilciler tarafından görüldü. Ebru Şallı, Milano'daki geceliği 3 bin 250 euro (yaklaşık 11 bin lira) olan Armani Otel'de konakladı ve tatilinde güzel sunucuya gizemli bir erkek de eşlik etti.
 
GECELİĞİ 11 BİN LİRALIK OTEL
Ebru Şallı, Milano'daki geceliği 3 bin 250 euro (yaklaşık 11 bin lira) olan Armani Otel'de konakladı ve tatilinde güzel sunucuya gizemli bir erkek de eşlik etti.
 
Bu iddia karşısında gözler Arda Turan'la Cem Yılmaz'a çevrilse de Ebru Şallı'nın yanındaki erkeğin bu iki isimden biri olmadığı anlaşıldı. Çünkü o tarihlerde ünlü komedyen, Türkiye'de Arda ise İspanya'daydı.

Kaynak: Takvim